Tarih: 22.05.2023 09:21

Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı seçimini etkileyecek mi?

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanlığı seçiminin galibinin Erdoğan olacağını öngören Mehmet Meral,”Etkiler şu aşamada. Kendi oy oranı hangi partiye geçiş yaparsa o partinin iktidar olması gerekiyor. Zaten her şekilde Erdoğan, seçimi önde götürüyor. Erdoğan’ın ikinci turda büyük bir farkla kazanacağını düşünüyorum.”dedi..

Seçimlere çok büyük bir etkisinin olmayacağını söyleyen Mehmet Kırtağ, şöyle konuştu:”Sinan Oğan, bence etkilemez. Çünkü onun fazla bir yetkisi yoktur. O yüzden yüzde 5 bir oran aldı. Ama alakası olmaz. Onun oyları farklı yere gider. Kemal Kılıçdaroğlu, ne yapacağını şaşırmış durumda. HDP'ye verse CHP'liler kızıyor. CHP'ye verse HDP'liler kızıyor. O da arada kalmış. Ne yapacağını bilmiyor. İlyas Salman'ın bir filmi vardı. Diyor para versen dövüyorlar. Para vermesen yine dövüyorlar. İşte bu da onun gibi bir şeydir.”

‘Sinan Oğan, hangi tarafı desteklerse o taraf kazanır’ diyen Celalettin Abacıoğlu, şunları söyledi:”Şimdi bildiğimiz üzere zaten ikinci tura kaldı seçimler. Ben de şahsım olarak oyumu Sinan Oğan’a verdim. Oğan, şimdi kimi seçerse, kimin tarafını tutarsa o taraf kazanır. Büyük bir oy farkı ortaya çıkar."

Sinan Oğan’a bundan sonra verilecek oylar hiçbir şey değiştirmeyeceğini söyleyen Mehmet Pekmez, şöyle konuştu:’’Hayır hiçbir zaman etkilemez.  Çünkü onun kitlesi çok farklı. Sinan Oğan’ı çoğunlukla gençler çok talep ediyor. Ben oyumu CHP'ye vermiştim. Bu seferde oyumu AK Parti'ye  verecem. Neden derseniz bu depremzedelerle ilgili çok kötü yorumlar yaptıkları için. Ondan dolayı şu anda oyum AK Parti’ye veriyorum.”


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —