Tarih: 14.06.2024 10:55

Serdar Dursun Urfaspor'a rakip olacak

Facebook Twitter Linked-in

TFF 2. Lig'den 1 Lig'e yükselen Amedspor'un ilk hedefi gelecek sezon Süper Lig'e yükselmek. Bu kapsamda transfer çalışmalarını sürdüren Amedspor ilk olarak takımın başına Ersun Yanal'ı getirdi. Yanal'ın raporu doğrultusunda transfer için harekete geçecek olan olan Amedspor'un ilk transferi için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı.

 

Sarı-lacivertlilerle sözleşmesi sona eren Serdar Dursun Amedspor'la anlaşmak üzere.

 

Fanatik'te yer alan habere göre;  hazırlanan sözleşmesine 'En çok kazananla eşitleme' maddesi koyan Amedspor, böylelikle Serdar Dursun'a reddedilmesi zor bir teklif yaptı.

 

2012-2013 sezonunun ikinci yarısında Şanlıurfaspor'a kiralık olarak gelen ancak forma şansı bulamayan Serdar Dursun, EURO 2024 sonrası nihai kararını açıklayacak.

 

SERDAR DURSUN'UN KARİYERİ

 

Hannover 96 altyapısında yetişti. 2011 yılında  Türkiye kariyerine başladı.  

 

20 yaşında Almanya'dan Türkiye'ye transfer olan genç oyuncu Eskişehirspor, Şanlıurfaspor, Denizlispor ve Fatih Karagümrük formaları giymesine rağmen yeteri kadar şans bulamadı.

 

Serdar Dursun, 2016 yılında doğduğu ülke Almanya'nın Greuther Fürth takımının yolunu tuttu. 2018/2019 sezonu öncesi Fürth'ten Darmstadt'a transfer olan Serdar Dursun, Almanya'da dikkatleri üzerine topladı.

 

2020-2021 sezonunda 33 maçta ağları 27 kez havalandırarak gol kralı oldu. Dursun, aynı zamanda 6 asist yaparak takımına katkıda bulundu. 29 yaşındaki futbolcu, Almanya Kupası'nda çıktığı 3 maçta ise 2 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

 

Süper Lig'de bu sezon topla 35 maçta boy gösteren Serdar Dursun, 9 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.
BARAJ GAZETESİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —