Tarih: 01.06.2023 15:53

Seçimde yorgun merminin isabet ettiği çocuk hayatını kaybetti

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerini zaferle tamamlamasının ardından Urfa'da da AK Partililer sokağa dökülerek kutlama yapmış, Seçim zaferinin silahlarla havaya ateş edilerek kutlanması acı bilançoya dönüşmüştü.

Silahlı kutlama yapan kişilerin havaya sıktığı mermiler ise adeta yağmur gibi yağdı. Kiminin önüne, kiminin arabasına, kiminin balkonuna kadar giren yorgun mermiler panik oluşturdu. Kutlamanın dozunu kaçırıp havaya ateş açanlar yüzünden Urfa kent merkezinde biri kız diğeri erkek olmak üzere 2 çocuk ağır şekilde yaralandı. Yorgun mermilerin isabet etmesi sonucu çok sayıda kişi de hafif şekilde yaralanarak ayakta tedavi gördü, bazı araçların camları kırıldı.

Eyyübiye’deki Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Harran Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan K.C. (15) ve Emirhan Gelgir’in (16) başından yaralı oldukları ve durumlarının ciddiyetini  koruduğu öğrenildi. 4 gündü hastanede yaşam mücadelesi veren Gelgir’in hayatını kaybettiği öğrenildi.

Emniyet güçleri, olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor..




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —