Tarih: 28.08.2023 14:59

ŞANVAK'tan Ankara'da okuyan Urfalılara iyi haber

Facebook Twitter Linked-in

ŞANVAK Yönetim Kurulu Başkanı, Emekli Korgeneral Mustafa Kemal Alataş, 2017 yılından bu yana üniversite öğrencilerine burs verdiklerini belirterek, 608 öğrencinin bu burslardan yararlandığını bildirdi. 

 

Alataş yaptığı yazılı açıklamada, ŞANVAK Yönetim Kurulunun çabaları ve hayırsever hemşerilerimizin desteğiyle 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında da ihtiyaç sahibi başarılı öğrencilere burs imkanı sunacaklarını vurgulayarak şu bilgileri verdi:

 

“ŞANVAK Yönetim Kurulunun çabaları ve hayırsever hemşerilerimizin desteğiyle, Vakfımız tarafından 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında ihtiyaç sahibi ve başarılı “Şanlıurfalı ve Şanlıurfa Kütüğüne Kayıtlı Lisans Öğrencileri''ne burs vermeyi kararlaştırmıştır.

 

Vakfımız Ankara’da faaliyet göstermesi nedeniyle, öğrenci bursu öncelikle Ankara’da okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere verilecektir. Ancak, Ankara’dan müracaat edenlerin sayısının yetersiz olması durumunda Ankara dışı başvurular da dikkate alınacaktır.

 

Burs talebinde bulunacak öğrencilerimizin 01 Eylül-15 Ekim 2023 tarihleri arasında başvurularını yapabileceklerdir.

 

Burs başvuru şartları http://www.sanliurfavakfi.org.tr “BURS” linkinde yer almaktadır.

 

Vakfımıza burs için müracaat edeceklerin ŞANVAK web sitesindeki “Burs Yönergesi”nde yer alan şartları taşıyan öğrencilerimizin, sadece “Başvuru Formunu” doldurup göndermeleri yeterli olacaktır. Geçen yıl Vakfımızdan burs alan öğrencilerimizin de yeniden müracaat etmeleri gerekmektedir.''

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —