Tarih: 27.07.2023 12:51

'ŞANLIURFALILAR HEM ELEKTRİKSİZ HEM DE SUSUZ BIRAKILIYOR'

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa şehir merkezi ve kırsal mahallelerde elektrik sorunu yaşanmaya devam ediyor. Siverek bölgesindeki Bozkuyu Köyü’nde elektrik ve su sorunu yine hat safhada.

Urfa Milletvekili Tanal, yaşanan soruna dikkat çekerek yetkilileri göreve davet etti. Tanal, şunları kaydetti:”DEDAŞ'ın Şanlıurfa Siverek bölgesinde elektrik kesintisine giderken 'mağdur' olmaması için sulama kuyusuna tırlarla jeneratör gönderdiği iddiasıyla gündeme gelen AKP Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak'ın köyü Taşlı'nın komşusu Bozkuyu Köyü'nden vatandaşların gönderdiği video....

Taşlı hattındaki diğer köylerle birlikte elektrik kesintisine maruz kalan Bozkuyu Köyü sakinleri, AKP milletvekillerinin, seçim dönemi "her şeyinizi karşılayacağız" diyerek kendilerinden oy istediklerini, şimdi ise o AKP'li vekillere ulaşamadıklarını anlatıyor.

Şanlıurfa'da DEDAŞ zulmü çekilmez bir hal aldı! Şanlıurfalılar hem elektriksiz hem de susuz bırakılıyor. Şanlıurfalı hemşerilerim, siz de neden her seferinde AKP'ye kanıp destek veriyorsunuz? DEDAŞ demek, AKP demek. AKP'li vekillere torpil yapan, kıyak geçen DEDAŞ, sizleri ise perişan ediyor.”


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —