Tarih: 09.08.2023 13:01

Şanlı takımın 'Suarez'i geliyor, tarih belli oldu

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfaspor'un kesin anlaşmaya vardığı Uruguaylı forvet oyuncusu Joaquín Ardaiz'in bugün Şanlıurfa'ya gelmesi bekleniyor. 

 

Futbol Şube Sorumlusu Adnan Yükselir, Ardaiz'le her konuda anlaştıklarını belirterek, 'Bugün Urfa'ya gelmesini bekliyoruz, kulüpte imza töreni düzenleyeceğiz. İnşallah kulübümüz için hayırlı olur' dedi. 

 

İŞ İMZAYA KALDI

 

Geçen sezonun 2. Lig gol kralı Kemal Rüzgar'ın Menemen FK'ya gitmesiyle forvet arayışlarına girişen Sarı yeşilliler, çok sayıda forvet oyuncusunu gündemine almış son olarak  Joaquín Ardaiz'in menejeriyle temas kurup prensip anlaşmasına varmıştı. 

 

Futbol kariyerine ülkesinin Danubio takımında başlayan Joaquin Ardaiz,  Belçika’da Royal Antwerp, İsviçre’de FC Chiasso ve Lugano, İtalya’da Frosinone ve ABD’de Vancouver kulüplerinde forma giydi. 24 yaşında ve 1.86 metre boyundaki Ardaiz, 2021-2022 szeonunda İsviçre 2. Ligi ekibi FC Schaffhausen’de 39 resmi maçta 20 gol, 4 asistlik performansla dikkat çekmişti. . 

 

BEŞİKTAŞ'IN DA GÜNDEMİNE GELMİŞTİ

 

İsviçre Süper Lig ekiplerinden FC Winterthur'da geçen sezon 31 maç, 6 gol, 4 asistlik performans gösteren Ardaiz geçen yıl bir ara Beşiktaş'ın da gündemine gelmişti. 

 

Şanlıurfaspor daha önce de Galatasaray'dan ayrılan Fransız forvet Bafetimbi Gomis, İskoç futbolcu Declan Joseph McManus ve 1989 doğumlu Brezilyalı futbolcu Cassiano Dias Moreira'yla ilgilendiği ileri sürülmüştü. 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —