Tarih: 19.07.2023 09:41

Şanlı takımın lig takvimi bugün belli oluyor

Facebook Twitter Linked-in

Heyecanla beklenen Trendyol Süper Lig'de fiksür dün gece çekildi. Gözler Trendyol 1'inci Lig kuralarına çevrildi. 

 

Yeni sezon için hazırlıklar devam ederken maç takviminin belirlenmesinin ardından maçlar 11-14 Ağustos tarihlerinde başlayacak.

 

Trendyol 1. Lig fikstür çekimi ise 19 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 19.00'da TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.

 

Spor Toto 1. Lig'de 2022- 2023 sezonunda Yılport Samsunspor, Çaykur Rizespor ve son olarak Pendikspor Süper Lig vizesi alırken Altınordu ile Denizlispor ligden düşen ekipler oldu.

 

LİGDEKİ TAKIMLAR

 

2023-2024 sezonunda 19 takımın bulunacağı ligde play off şampiyonu olarak çıkan Şanlıurfaspor dışında Süper Lig'den düşen Ümraniyespor ve Giresunspor,  TFF 2. Lig'den direkt çıkan Çorum FK ve Kocaelispor  yer alıyor.. Kahramanmaraşlı merkezli depremlerin ardından ligden çekilmeleri kabul edilen Adanaspor ve Yeni Malatyaspor da gelecek sezon 1. Lig'de mücadelelerini sürdürecek.

 

Bu 6 takımın dışında Sakaryaspor, Altay, Ankara Keçiörengücü, Beyçimento Bandırmaspor, Bodrumspor, Dyorex Boluspor, Erzurumspor FK, Eyüpspor, Gençlerbirliği, Göztepe, Manisa FK ve Tuzlaspor gelecek sezon da ligde mücadele edecek. 

 

Şanlıurfaspor 2023-2024 sezonunda, deplasman maçları için yaklaşık binlerce kilometre yol gidecek. Ekibimizin en uzak deplasmanı İzmir, en yakın deplasman ise Malatya olacak.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —