Tarih: 02.08.2023 16:09

Şanlı takımın hedefi ne olsun?

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa'da futbolseverleri Trandyol 1. Lig heyecanı sardı. Taraftarlar yabancı oyuncularla yenilenen şanlı takımın ligde nasıl bir peformans ortaya koyacağını merakla bekliyor. 

 

Zorlu lig maratonu öncesi sokağa indik, futbolseverlere yeni sezona ilişkin düşüncelerini sorduk.  Çoğunluk hedefin Süper Lig olarak belirlenmesi gerektiğini, dile getirirken kimisi ligde tutunmanın daha önemli olduğunu söyledi. 

 

İşte Şanlı taraftardan bazılarının bu konudaki düşünceleri:

 

Rahmi Şimşek: Urfaspor’un geride kalmasının bir anlamı yok. Birinci olsa daha iyi olur. Bildiğiniz üzere Türkiye’de Urfa'dan küçük şehirler bile futbolda bizim önümüzde.  Urfaspor’un ne eksiği var? Bunun için artık biraz gayret edelim.  

 

Sinan Toprak: Urfaspor’un hedefi Süper Lig olmalı bence.  Başarıların devamını bekliyoruz. İnşallah başkanlarımız ve yardımcıları bu konuda ellerinden geleni yaparlar. Bunun yanı sıra bütün futbolculardan iyi mücadeleler bekliyoruz. 

 

Serdar Mutlu: Hedef sadece şampiyonluk olmalı başka hiçbir şey değil. 

 

Murat: Urfaspor’a gönül vermiş gençler olarak bizim gözümüz Süper Ligde. Yaptığı transferleri göz önünde bulundurursak bu sene güzel ilerleyeceğini düşünüyoruz. İnşallah bizi hayal kırıklığına uğratmazlar. Gönlümüzden Süper Lig geçiyor.  Hem gençler hem Urfa halkı olarak kendimizi ispat edelim artık. Taraftarlardan da ricam lütfen sahaya kötü şeyler atmasınlar. Çünkü bu, cezaya ve takımın kötü duruma düşmesine sebep oluyor.

 

Mehmet Taşyunan:  Urfaspor bu sezon birinci ligde kalsın kümeye düşmesin yeter. Seneye hedefi yükseltir inşallah. 

 

Abdullah Uluca: Hedef Urfaspor’un şampiyon olmasıdır.  Daha kuvvetli futbolcular alması lazım. Urfaspor ancak o şekilde başarılı olabilir.  Kulübe herkezin sahip çıkması lazım

 

Halil Aslan:  TFF birinci lig Trendyol oldu yani oraya çıktık. İnşallah hedefimiz Süper Lig. 

 

Yunus Emre Kahveci: Urfaspor’un Süper Lig’e çıkması lazım artık. Çünkü Şanlıurfa'da tek sosyal aktivite olarak futbol var.  Her maç destek verip 11 Nisan Stadını doldurmamız ve takıma centilmence destek olmamız lazım. 

 

Murat Kılıç:  Altyapıya önem verilmesi lazım.  Öyle dışarıdan gelen sporcular değil kendi takımı, kendi insanı, kendi canı ve kendi halkı için mücadele eden bir Urfaspor görmek istiyoruz.  Şampiyonluk çok zor, bir çok etken belirleyici olacak,  Bence bu sezon ligde tutunma sezonu olsn

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —