Tarih: 01.12.2023 15:25

Şanlı takım kimi deniyor?

Facebook Twitter Linked-in

Astor Enerji Şanlıurfaspor'la ilgili olarak da çok sayıda transfer iddiası söz konusu. Bir süre önce kulüpten yapılan açıklamada, Gökhan Süzen, Marco Paixao ve İbrahim Yılmaz ile görüşme halinde olunduğu yönündeki haberler yalanlanmıştı.  Ancak yine de  dedikoduların ardı arkası kesilmiyor.

 

Son olarak; Polonyalı orta saha oyuncusu Michał Jan Nalepa, Fransız uyruklu forvet oyuncusu Rashad Muhammed, Hollanda uyruklu Surinamlı forvet Leandro Kappel'in Şanlıurfaspor Kulübüyle görüşme halinde olduğu öne sürüldü. 

 

NELAPA TRANSFERİ MÜMKÜN MÜ?

 

Bu konudaki haberleri ‹Transfer Merkezi› adlı Youtube adresinde yorumlayan eski futbolcu Erkan Taşkıran, Nalepa'nın sezon başında Sakaryaspor'da forma giydiğini, sonra Çorumspor'a gittiğine dikkat çekerek, FİFA kuralları gereği bir oyuncunun aynı sezonda 3 takımda birden oynamasının mümkün olmadığını, dolayısıyla Astor Enerji Şanlıurfaspor'a transferinin mümkün olmayacağını vurguladı 

 

PAİXAO'YLA GÖRÜŞÜLDÜ

 

Paixao transferiyle ilgili iddiaları da yorumlayan Taşkıran,  ''Altay kulübünden edindiğimiz bilgiler Paixao'nun Şanlıurfaspor'lu yöneticilerle transfer görüşmesi yaptığı yönünde. Parasız kaldığı yönündeki haberlere katılmıyorum. Parasını almamış olsaydı Altay'da kalmazdı'' dedi. 

 

KAPPEL ŞANLIURFASPOR'A GELMEZ!

 

Kappel'in Şanlıurfaspor'a transfer olacağına ihtimal vermediğini de vurgulayan Taşkıran, Pendikspor'la yollarını ayırması halinde Manisa FK.'yi tercih edeceğini söyledi ve ekledi: 'Osman Özköylü daha önce Pendikspor'u çalıştırmış ve Kappel'in de yer aldığı kadroyla şampiyonluk yaşamıştı. Özköylü onu başka takıma kaptırmaz.''

 

Öte yandan antrenmanda çekilen ve sosyal medyadan paylaşılan bazı fotoğraflar akıllara ‹Şanlıurfaspor oyuncu mu deniyor?› sorusunu getirdi. 

 

Kulüp yöneticileri şimdilik bu konuda açıklama yapmaktan kaçınıyor.

 

ARA TRANSFER DÖNEMİ 11 OCAK'TA BAŞLAYACAK

 

Türkiye futbol Federasyonu›nun belirlediği takvime göre, "Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 11 Ocak 2024'te başlayıp 9 Şubat 2024'te tamamlanacak.

 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —