Tarih: 06.12.2023 11:23

Şanlı takım İstanbul'da sürpriz arayacak

Facebook Twitter Linked-in

Astor Enerji Şanlıurfaspor Ziraat Türkiye Kupasında yarın gece (7 Aralık) 21.00'de İstanbul'da Başakşehir'e konuk oluyor. 

 

Teknik Direktör İrfan Buz, bu karşılaşmada ilkonbirde fazla şans bulamayan kaleci Aydın Bağ, Özgür Baran Aksaka, Seyit Gazanfer ve Hüsamettin Tut'un ilk onbirde görev alması bekleniyor.

 

Süper Ligde bu sezon zor günler geçiren Başakşehir de hafta sonu Hatayspor'la sahasında oynayacağı zorlu maç nedeniyle yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacak. Teknik Direktör Çağdaş Atan'ın Astor Enerji Şanlıurfaspor karşısında Mahmut Tekdemir, Serdar Gürler, Dımıtrıos Pelkas ve Ömer Ali Şahiner'e muhtemelen ilk onbirde görev verecek.

 

Geçen haftayı 3-2'lik Çaykur Rize yenilgisiyle kapatan Başakşehir takımı 12 puanla Süper Ligde düşme hattının hemen üzerinde yer alıyor. 

 

ÖNEMLİ OLAN LİG

 

Astor Enerji Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Adnan Yükselir,  kupadan çok ligi önemsediklerini söyledi. Yükselir, ''Hocamızın görev varacağı oyunculardan Başakşehir karşısında iyi bir mücadele bekliyorum. Ziraat Türkiye Kupası sonuçta bir vitrindir, televizyon yayını da olacak. Burada kendilerini göstermelerini ve giydikleri formanın hakkını vermelerini istiyoruz.'' dedi. 

 

Sarı yeşilliler bilindiği gibi önümüzdeki Pazartesi günü akşamı da yine İstanbul'da Trendyol 1. Lig lideri Eyyüpspor'a konuk olacak. Bu nedenle gerekli şartların oluşması halinde takımın İstanbul'da kalacağı belirtiliyor. 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —