Tarih: 09.06.2023 16:27

Şanlı Kulüpten Erzincan maçı için bilet kampanyası

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfaspor'un 11 Haziran Pazar akşamı Anagold 24 Erzincanspor'la oynayacağı  2. Lig Beyaz grup play off yarı final 2. maçında11 Nisan Stadının tamamen dolması bekleniyor. 

Ahmet Bahçivan iş merkezinde bulunan Şanlıurfaspor Store'de satışa çıkarılan biletlere yoğun ilgi var. Bu arada bazı işadamları da bilet alarak stadın dolmasına katkı sağlamaya çalışıyor. İç Mimar Osman Fındık 1000 kişinin maç biletini karşılayacaklarını duyurdu.

YOĞUN TALEP VAR

Kulüp Basın Sözcüsü Mehmet Büyükfırat, çok sayıda işadamının toplu bilet almak için kendilerine başvuruda bulunduğunu bildirdi. Maçı Pazar akşamı güzel bir atmosferde oynayacaklarını vurgulayan Büyükfırat, şunları kaydetti:

''3-2'lik galibiyetin avantajını iyi kullanıp finale yükselen taraf olmak istiyoruz. Bu sezon ilk kez 30 bin taraftara karşı oynayacağız. Bu atmosfer oyuncularımızı müthiş bir şekilde motive eder diye düşünüyorum. İşadamlarımızın ilgisi bizi ayrıca memnun ediyor. Bilet alarak katkı sağlayanların isimlerini Kulübümüzün sosyal medya hesaplarından duyurarak kendilerine teşekkür edeceğiz. Ayrıca stat önünde yoğunluk yaşanmaması açısından maç biletini önceden almakta ve erken gelmekte fayda var.''

İşadamları tarafından toplu olarak satın alınan maç biletleri 11 Haziran Pazar akşamı 18.00'den itibaren 11 Nisan Stadyumu önünde futbolseverlere ücretsiz olarak dağıtılacak. 

NUMARALI TRİBÜN BİLETİ PAHALI BULUNDU

Bilindiği gibi biletler kale arkası 5, Maraton 20, numaralı tribün bileti 100 liradan satılıyor. 

Bu arada ailesiyle maça gitmeyi planlayan bazı futbolseverler numaralı bilet için belirlenen fiyata tepki gösterdi. Taraftarlardan Haşim Mengi, 'Hadi Kale arkası ve Maraton Tribününü anladık ,Bir çok ailenin çocuklarıyla gelip İzlediği Numaralı tribün bileti neden 100 lira?. Yönetim demek ki taraftarı maça çekmek yerine taraftardan gelecek paraya bakmış. Numaralı Tribün de 20 TL olsun. Numaralı ailelerle dolsun.'' yorumunu paylaştı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —