Tarih: 07.09.2023 09:35

Sağlıkta geldiğimiz son nokta!

Facebook Twitter Linked-in

İyi Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba, sağlık alanında yaşanan sorunlara zaman zaman sosyal medya hesabında dikkat çekiyor. 

 

Fakıbaba son olarak 'Siverek Son Haber'de bir vatandaşın ultrasyon için geçen yılın Ağustos ayına randevu aldığını belirten mesajını sosyal medyadan değerlendirdi. Fakıbaba, 'Paran varsa özele git. Paran yoksa utlrason için 1 yıl bekle. Sağlıkta geldiğimiz son durum.'ifadelerini kullandı. 

 

Sosyal medyada yer alan yorumlarda bazıları bunun bir algı olduğunu bir yıl sonrasına randevuyu inandırıcı bulmazken, çoğunluk sağlık sistemini eleştirdi. 

 

Abdülkadir Çiçek: Biraz Gaziantep'ten ders ve feyz alsınlar Gaziantep'te sağlık, sanayi, turizm vs gelişti Urfa yerinde sayıyor.

 

Baran: Gaziantep Devlet Hastanesi 3 ay sonraya renkli doppler için Gaziantep üniversite Hastanesi tomografi için 1 ay sonraya randevu verdi.

 

Tomris Ahotun: 'Hastanelerde artık sıra bekleme devri bitti, vatandaş artık hastanelere oğluna kız bakmaya gidiyor." diyen biri vardı. Bence bu duruma cevap vermesi gereken kişi o olmalı.

 

Ahmet Sağır: Sorunları çözmek yerinekim personelle uğraşsın?

 

Hasan Hamzaoğlu: Trabzon'da emar (mir) çektirdik 3 gün sonraya randevu verdiler.

 

Ali Kurt: Geçen yıl bunu niye söyleyemediniz. Herşey 1 yılda mı kötü oldu? Eğer liyakata değer vermiş olsaydınız, Tarım Bakanı size verildiği zaman ben tarımdan ne anlarım demeniz lazım idi.!

 

Simyacı: Harran Üniversitesi Hastanesi'nde de durum farklı değil, Mamografi cihazı bozuk, Ultrason desen gün yok, çalışanlar desen hepsinin ensesi kalın.

 

Mehmet Ali Mangüz: Bunlar iyi günlerimiz, bunu not alın unutmayın.

 

Semih Sancar: Bu randevuyu verirken hiç utanmadılar mı acaba?

 

Osman Eroğlu: Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.

 

Adnan Kerpic: Sahipsiz memleket ne olacak? Bizler seçim günü tek lazım oluyoruz,  ondan sonra kimin umrunda kim ölmüş kim kalmış. 

 

Mahmut Aydoğdu: Burası Türkiye şaşılacak durum değil. Ben de Diyarbakır Fakültesi Diş Hastanesine gittim, 10 ay sonraya randevu verdi, önünde kağıdı yırtıp fırçalayıp çıktım.

 

Ridakludba Ekey: O zamana kadar ölmezsen çok şanslısın.

 

 

 

Paran varsa özele git. Paran yoksa utlrason için 1 yıl bekle. Sağlıkta geldiğimiz son durum… https://t.co/bBc54IgCVn

— Dr. Ahmet Eşref FAKIBABA (@aefakibaba) September 5, 2023 ">http://

 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —