Tarih: 18.12.2023 16:14

Prestij caddesiydi, Ortadoğu sokağı oldu

Facebook Twitter Linked-in

Nihat Çiftçi'nin Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu 2016'da Emniyet Caddesi ve devamında '24 metre' olarak bilinen yol 'Prestij Caddesine dönüştürülmüştü, şimdi ki hali adeta Ortadoğu'yu andırıyor. 

 

Burada çekilen son görüntüyü gazeteci Mehmet Yetim paylaştı.

 

İşte bu paylaşıma gelen bazı yorumlar

 

Mustafa Gerger: Yolun ortasına park eden ender şehirlerden biriyizdir. Prestij caddesi olacak dedikleri caddeler Ortadoğu sokağı oldu. Vatandaşın ahlak anlayışı yok kanun anlayışı yok ama galiba yetkililer de denetim anlayışını bırakmış. Urfa trafiği cinayet sebebi olmuş resmen.

 

Ali Rıza Öztürkmen: Şanlıurfa'daki trafik kuralları dünyanın hiç bir yerinde yok. Ortadoğu ve Afrika trafiği bizden daha mantıklı yürüyor. Kontrol olmadığı içinde herkes her hakkı kendinde buluyor.

 

Dr.Şeyhmus Göz: Şehrin en işlek yerinde Otoparksız (veya yetersiz) özel hastane yapılmasına izin verilirse sonuç bu olur.

 

Mehmet Satıcı: Çözüm halkımızın bilinçlenmesi ve sonrasında EDS (Elektronik Denetim Sistemi) 

 

İzettin Öbcü: Belediyenin yapmadığı orta refüj Otopark görevi görüyor.

 

Ömer Faruk Kılıç: Urfanın hangi bölgesini hangi caddesini hangi semtini hangi ana arterini söyleyelim ki? 2. Sıra hatta 3.sıraya park edenler, yol ortasında duranlar, otobüs durağına, engelli rampasına park edenler, son ses müzikle gece-gündüz turlayanlar.. Urfa’da ne trafik kuralı var, ne de uyan var! Hak getire

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —