Tarih: 08.08.2023 11:22

'Poz vermekle olmuyor efendiler!'

Facebook Twitter Linked-in

45 çocuğun istismara uğradığı Ensar Vakfı davasında ismi geçen Asım Sultanoğlu, Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğunu Fevzi Kurt'tan devralarak hafta başında göreve başlamıştı. 

 

Atamaya tepkiler sürerken, KPSS'de yaşanan klima sorunu da gündeme geldi.  5-6 Ağustos tarihlerinde klimasız sınıflarda yapılan Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) son oturumları ve Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi de (ÖABT)  gündeme geldi. 

 

BIRAKIN BU MUHABBETİ, SINAV REZALETİNDEN BAHSEDİN!

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Facebook'taki devir-teslim paylaşımına yorum yapan İsmail Şavlı, ''Devir teslim muhabbetinin yerine dünkü sınavın rezaletinden bahsedin, okullarda klimalar bozuk öğrenciler ter döktü. Binlerce kişinin vebalını nasıl kaldıracaksınız? Koltukta oturmakla poz vermekle bu işler olmuyor efendiler.! Gidin okulları denetleyin bakın görün rezaletleri.'' ifadelerini kullandı. 

 

İNSANİ DEĞİL BU ŞARTLAR 

 

Bir başka kullanıcı ise tepkisini şu sözlerle özetledi. ‹Türkiye geneli bir sınav düşünün, sıcakların zirvede olduğu bir yaz günü yapılıyor. Klimasız, insanların terlerini silmeye peçete yetiştiremedikleri bir ortam hayal edin ya da etmeyin. Çünkü hissedebilir misiniz bilmiyorum ama acı vericiydi. Bugün sınavda benim sınıfımda bir öğretmen sıcaktan bayıldı. Sınavın öğretmen adaylarını (!) adil bir şekilde ölçüp ölçmeyeceğini bir kenara bıraktım. Vallahi insani değil bu şartlar.''

 

TWİTTER'DA YORUMLARI KAPATTIRDI

 

Öte yandan ataması tartışma konusu olan Şanlıurfa İl Müdürü Asım Sultanoğlu'nun göreve başlar başlamaz, İl Milli eğitim Müdürlüğü Twitter adresinde yapılan paylaşımları yorumlara kapattırdığı dikkat çekti. 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —