Tarih: 05.06.2023 10:06

Play off yarı finali hangi kanalda?

Facebook Twitter Linked-in

3. Lig 1. grupta play off finalinde Belediye Derincespor'a rakip olacak takım bu gece (5 Haziran) belli oluyor. Karbel Karaköprü Belediyespor sahasında 1-1 berabere kaldığı 52 Orduspor FK takımı karşısında galibiyet arayacak. 

SON ANTRENMAN 52 ORDUSPOR TESİSLERİNDE YAPILDI

Dün Ordu'ya varan ve son çalışmasını 52 Orduspor FK tesislerinde yapan Karbel Karaköprü Belediyespor maç saatini beklemeye başladı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, ''Antrenman için tesislerini takımımıza açan 52 Orduspor FK kulübüne cok teşekkür ediyoruz.'' denildi.

Süper Lig hakemlerinden Kutluhan Bilgiç'in yöneteceği karşılaşma Yeni Ordu Stadyumunda Saat 20.00'de başlayacak ve Altaş TV'den naklen yayınlanacak. 

SEFERBER OLDULAR: ORDULULARA MAÇ BİLETİ ÜCRETSİZ DAĞITILIYOR

Öte yandan maçta 20 bin kişilik yeni stadyumu doldurmayı amaçlayan 52 Orduspor FK, biletleri taraftarlara ücretsiz dağıtmaya başladı. 52 Orduspor FK Başkanı Şükrü Bodur sosyal medyadan; ''Biletlerin dağıtımı şehrin muhtelif noktalarında devam etmektedir. Bu maç çok çok önemlidir. Taraftarlarımızdan ricam, maçta 90 dakika takımın yanında yer almaları ve futbolcular daha da motive etmeleridir.'' dedi.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —