Tarih: 12.06.2023 09:23

Play off finalinin kanalı belli oldu

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfaspor'la Bucaspor arasındaki TFF 2’nci Lig play-off finalinin yayıncısı belli oldu. Şanlıurfaspor-Bucaspor TFF 2’nci Lig play-off finali, A Spor’da futbolseverlerle buluşacak. .

Yaklaşık 10 ay süren TFF 2’nci Lig maratonunda sona gelindi. Normal sezonda Çorum FK ve Kocaelispor TFF 1’inci Lig yolunu tuttu. TFF 1’inci Lig’e yükselecek son takım ise Şanlıurfaspor-Bucaspor arasındaki mücadelenin ardından belli olacak. TFF 2’nci Lig play-off final maçı Perşembe gecesi 19.00’dan itibaren A Spor’dan naklen yayınlanacak. 

Öte yandan bugün (12 HaziranBelediye Derincespor ile 52 Orduspor Ankara Eryaman Stadyumunda kozlarını paylaşıyor. İlk turda Nevşehir Belediyesi’ni geçmeyi başaran 52 Orduspor, ikinci turda Karaköprü Belediyesi karşısında penaltılar sonucunda tur atladı. Böylece ligi ikinci sırada bitirerek direkt play-off finaline yükselen Belediye Derincespor’un rakibi oldu. Belediye Derincespor ile 52 Orduspor arasındaki mücadele 19.00’dan itibaren TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

13 Haziran'da ise Karaman FK ile Alanya Kestelspor kozlarını paylaşacak. Karaman FK, play-offlarda Ayvalıkgücü Belediyespor’u ve Orduspor 1967’i geçmeyi başardı. Bu sonuçların ardından normal sezonu 2’nci sırada bitiren Alanya Kestelspor’un rakibi oldu. Alanya Kestelspor-Karaman FK TFF 3’üncü Lig play-off final maçı 13 Haziran Salı günü 19.00’da TRT Spor’da.

TFF 3’üncü Lig’de son final maçı ise 14 Haziran Çarşamba günü Eskişehir’de oynanacak. Çankaya FK ve Efeler 09’u elemeyi başaran Beyoğlu Yeni Çarşı, Kepez Belediyespor karşısına çıkacak. Eskişehir’deki bu final mücadelesinin yayıncısı ise A Spor oldu. Çarşamba 19.00’dan itibaren Kepez Belediyespor-Beyoğlu Yeni Çarşı maçını A Spor'dan izleyebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —