Tarih: 26.05.2023 12:28

'Pireye kızıp yorganı yakmayalım'

Facebook Twitter Linked-in

HÜDAPAR Urfa İl Başkanı Emin Özaslan, 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin, 'Aklımızla hareket edelim, duygularımızla asla hareket etmeyelim' mesajı verdi. 

Her Cuma Saat 11.11'de sosyal medya hesabında Urfa'nın bir problemini gündeme getiren ve bazı çözüm önerileri sunan Özaslan, bu kez siyasi bir mesaj verdi, Urfalı seçmenlerden Erdoğan için oy istedi. 

Özaslan, şu yorumu yaptı:

''Biliyorsunuz bu Pazar yeniden sandıklar kurulacak. Sandığa giderken lütfen aklımızla ve vicdanımızla hareket edelim, Duygularımızla asla hareket etmeyelim, bir pire için yorganı yakmak akıllı insanların yapacağı bir iş değil. Bu ülkede bir daha 28 Şubat'lar yaşanmasın diye, bu ülkede bir daha ikna odaları kurulmaması için, bu ülkede Yassıada zihniyeti ve vesayet odakları hüküm sürmesin diye ve şu ana kadar elde edilmiş olan kazanımların kaybolmaması ve daha fazla kazanım elde edebilmek için Cumhuriyet'in 100'üncü yılının Türkiye yüzyılına dönüşebilmesi için gelin bu Pazar günü Sayın Erdoğan'a destek verelim.  Özellikle genç kardeşlerime seslenmek istiyorum; Bu ülkeye baharı getireceğim diyenlere kanmayalım, aslında ülkeyi kışa sürüklemek isteyenlere fırsat vermeyelim. Gelin hep beraber 28 Mayıs'ta sandıklara gidelim, ülkemiz için, memleketimiz için, geleceğimiz için, yarınlarımız için sayın Erdoğan'a destek verelim. Unutmayalım ki Sayın Erdoğan şahsında hedefte Türkiye var. Küresel kuşatma altına bulunan Türkiye'nin hem askeri, hem siyasi, hem ekonomi, hem teknoloji gibi uluslararası arenada güçlü olabilmesi için Sayın Erdoğan'a evet diyelim''




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —