Tarih: 12.05.2023 14:32

Otogarda seçim yoğunluğu! Bütün otobüsler doldu

Facebook Twitter Linked-in

Batı illerinden Güneydoğu’ya yoğun bir akın olduğunu dile getiren Fırat Tatlı,” Urfa merkezli gidiş ve gelişler de bir azalma var. Ama Batıdaki illerden Urfa'ya, Diyarbakır'a, Mardin'e, Doğu illerine yoğun bir şekilde geliş var. Bu da neden kaynaklı? Buradaki ikameti olan vatandaşlarımız Batı'dan gelip burada oylarını kullanacaklar. Seçimden sonra da biz burada bir artış bekliyoruz.”

Seçimden sonra bilet fiyatlarına yüzde 20’lik bir zam beklediklerini belirten Mehmet Yılmaz,”Fiyatlarımız geçen yıl 500 liraydı İstanbul’a şu an 600 lira. Yüzde 15 - 20 oranında bir artış var. Bizde iş olmadığı için bir düşüş var. Seçimden sonra illaki bir yüzde 20 oranında artış olacaktır. Şu an ek seferimiz yok; ama seçimden sonra ek sefer yapmayı düşünüyorum, seçimden sonra olacak.”diye konuştu..

‘SEÇİMDEN SONRA YOĞUNLUK BEKLİYORUZ’

Seçimden sonra ciddi bir yoğunluk beklediklerini ifade eden Reşat Kaya, şunları söyledi:’’Seçimden dolayı herhangi bir artış da yok. Fiyatlar eski fiyatlar, herhangi bir artışta yok. Yoğunluk da yok otogarda. Ama inşallah seçimden sonra yoğunluk başlar. Seçimden sonra yoğunluk bekliyorsunuz. Şu anda yoğunluk yok. Şu anda ek seferlerde yok. Seçimden sonra ek seferleri yapmayı düşünüyoruz.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —