Tarih: 07.04.2024 14:04

Otogarda bayram yoğunluğu sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Ramazan Bayramı'nın 9 günlük tatilini memleketlerinde ve tatil bölgelerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, Urfa Otogarı'nda yoğunluk oluşturdu.
Otogarın içinde araç ve yolcu hareketliliği yaşanırken, birçok otobüs firması ek sefer koydu. Bazı vatandaşlar gidecekleri yere bilet bulamazken kimi de fiyatların yüksekliğinden şikayet etti.
Çocuğuyla birlikte Adana’ya otogarda bekleyen Naime Çamlıbel, "Otobüsü tercih ettik çünkü uçak yolculuğu pahalı gerçekten. Biz erkenden aldığımız için kolay bilet aldık fakat ertesi günlerde bilet yoktu. Bayram tatili 9 gün olduğu için millet burada kalmak istemedi. Bir gün daha koyulsa 10-11 gün tatil, böyle tatiller güzel oluyor. Ben de bayramı ailemizin yanında geçirmek istedim" dedi.
Bayram tatili için memleketi Manisa’ya gideceğini belirten öğrenci Kemal Kaya, "Manisa Salihli’ye gidiyorum. Cumartesi gününe bilet bulamadığım için Cuma gününe bilet aldım” dedi. 
Başka bir vatandaş ise, "Adıyaman'a gidiyorum. 9 günlük bir tatilimiz var. Bayram tatili nedeniyle çok yoğunluk vardı" ifadelerini kullandı.

BARAJ GAZETESİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —