Tarih: 14.06.2024 12:57

Otogarda bayram yoğunluğu

Facebook Twitter Linked-in

Urfa Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bayram hareketliliği başladı. 9 gün sürecek Kurban Bayramı tatilinde vatandaşlar, otogara akın etti. Bayram tatili nedeniyle şehir dışına gidenler ve tatili kentte geçirmek isteyen vatandaşlar otogarda yoğunluk oluşturdu. Yaşanan yoğunluk esnafında yüzünü güldürdü.
Otogardaki yoğunluğun Kurban Bayramı’nın 1’inci gününe kadar devam etmesi bekleniyor. Kentteki otobüs firmalarının yetkilileri tüm biletlerin tükendiğini söylerken, otogarda bilet arayan vatandaşları da mağdur etmemek için ek sefer düzenlediklerini söyledi.
Firma yetkilileri, otobüslerin bayram sonuna kadar dolu olduğunu aktarırken, birçok vatandaş bilet bulmakta zorlandığını ifade etti.
Yoğunluktan dolayı günler öncesinden bilet aldığını söyleyen Mehmet Kaya, “ Bayramdan günler öncesi için bilet aldım. Çünkü çok fazla yoğunluk oluyor. Rahat bir yolculuk olsun diye erkenden biletimi aldım” dedi. 
Ailesini ziyaret etmeye geldiğini söyleyen Zeynep Samsak, “ Her yerde durum aynı şekilde. Otogarlar bayramdan dolayı çok fazla kalabalık. Bayrama yakın kalabalık nasıl olur tahmin bile edemiyorum çünkü günler öncesinden bu şekilde. Biz günler öncesinden geldik ve bayramın son günleri yoğunluk olmadan geri döneceğiz.   Muğla’dan geliyoruz bu bayramda çocuklarım dedeleri ve anneanneleri ile vakit geçirsin diye geldik” ifadelerini kullandı. 
BARAJ GAZETESİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —