Tarih: 17.03.2024 10:56

Orta sahada eksik var

Facebook Twitter Linked-in

Karaköprü Faruk Çelik Stadyumunda yarın (16 Mart) Saat 14.00'te başlayacak karşılaşma TFF YouTube kanalının canlı yayın programına alındı. Sabit Hakan Yılmaz kart cezalısı olduğu için bu maçta yok.

3. Lig 3'üncü grupta 9 puan farkla lider durumda bulunan Karaköprü Belediyespor play off için mücadele eden takımlardan Belediye Kütahyaspor'u konuk ediyor.

Karaköprü Faruk Çelik Stadyumunda yarın (16 Mart) Saat 14.00'te başlayacak karşılaşma TFF YouTube kanalının canlı yayın programına alındı. Kırmızı siyahlılar bu maçı kazanıp şampiyonluk yolunda avantajını korumak istiyor.

 

URFALI FUTBOLSEVERLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ

Karaköprü Belediyespor Teknik Sorumlusu Besim Durmuş, Urfalı futbolseverlerden destek beklediklerini söyledi. Geçen hafta düşme hattındaki Akhisarspor'u 2-1 yenerek ligde yeni bir sayfa açtıklarını anımsatan Durmuş, ''Belediye Kütahyaspor karşısında kendi saha ve seyircimiz önünde oynamanın avantajını iyi kullanmak istiyoruz. Bu karşılaşmadan sonra önümüzde 6 maç kalacak. Adım adım hedefimize ulaşmak istiyoruz' dedi. 

 

SABİT HAKAN YILMAZ KART CEZALISI

Karaköprü Faruk Çelik Stadyumunda yarın (16 Mart) Saat 14.00'te başlayacak ve TFF YouTube kanalınden canlı olarak yayınlanacak maçı Burdur bölgesindenMertcan Erölmez yönetecek. 

Sezon başında İstanbulspor'dan kiralanan orta saha oyuyncusu Sabit Hakan Yılmaz sarı kart cezalısı olduğu için bu maçta yer alamayacak. 

ZÜBEYDE YAVUZTÜRK


 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —