Tarih: 10.05.2023 13:08

Ölüm yoluyla ilgili yeni gelişme

Facebook Twitter Linked-in

Yıllardır yaşanan ölümlü kazalara rağmen Urfa OSB - Suruç yolunda bölünmüş yol projesine başlanmaması kentte hükümetin en çok eleştirildiği konular arasındaydı. 

Geçtiğimiz hafta TIR'la hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen ve 6 kişinin ölümüyle sonuçlanan kaza, bu yolun neden genişletilmediği ve  2023 yılı için neden bin TL gibi komik bir ödenek ayrıldığının sorulmasına yol açtı. 

ISRARLI TAKİP SONUÇ VERDİ 

Bu konuda flaş haber Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) İl Başkanı Emin Özaslan'dan geldi. ' Ölüm yolu'nu sürekli gündemde tutan isimlerden biri olan Özaslan, çalışmaların başladığını sosyal  medya hesaplarından duyurdu. Özaslan, ' Siyaset; Halka Hizmet Sanatıdır... HÜDA PAR'ın ısrarlı ve istikrarlı çalışmaları sonucu "Suruç Ölüm Yolu" için çalışmalar başladı. Emeği geçen herkese teşekkürler.'' ifadeleri kullanıldı. 

Geçen yıl Temmuz ayında 587 milyon 107 bin lira bedelle ihalesi yapılan 28 kilometrelik bölünmüş yol projesi için ödeneğin hakkedişlerle birlikte tahsis edileceği konkasör için gerekli izinlerin alınmaya çalışıldığı öğrenildi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —