Tarih: 08.05.2023 11:24

Ölüm yolu can almaya devam ediyor!

Facebook Twitter Linked-in

Halk arasında ' Ölüm yolu' olarak nitelendirilen Urfa OSB-Suruç yolunda geçtiğimiz hafta sonu TIR'la hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana  gelen trafik kazasında 6 kişi yaşamını yitirmişti. 

Söz konusu kaza, ihalesi yapılmasına rağmen gerekli ödenek ayrılmayan  'Ölüm yolu'nu bir kez daha gündeme getirdi.

Urfa Deva Partisi Kurucu İl Başkanı ve CHP Milletvekili Adayı Av.Ahmet Tüysüz, daha önce pek çok kez gündeme getirdiği Suruç Ölüm Yolunda DEVA Partisi İl Başkanı Av.İ.Halil Aydın ve yönetimi ile birlikte açıklama yaptı.

Tüysüz, şunları kaydetti:

“Biz maalesef bir kez daha yeniden yine ve tekrar bu yol üzerindeyiz. Sevdiklerini kavuşturması gereken yollar sevenleri hayattan koparmaya devam ediyor. Dün de 6 canımızı yitirdik vefat edenlere Allah’tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Gündeme getirince yok ihale aşamasında yok ihalesi bitti diyenler, bu yol can almaya devam ediyor. Biz Deva ve CHP iktidarında bu yolu ölüm yolu olmaktan çıkarıp yaşam yoluna dönüştüreceğiz. Size söz!” 

2023 ÖDENEĞİ BİN TL 

587 milyon 107 bin lira bedelle ihalesi yapılan 10 kilometrelik Urfa OSB - Suruç yolu için geçen yıl 11 bin TL bu yıl bin TL gibi komik bir ödenek ayrılmıştı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —