Tarih: 18.12.2023 13:39

Öğrencilerin okul yolu çileye dönüştü

Facebook Twitter Linked-in

Okula giderken büyük zorluklar çeken öğrenciler, belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya'ya sözlü olarak defalarca bildirmelerine rağmen herhangi bir çalışma yapılmaması vatandaşları çileden çıkardığı iddia edildi.
Adnan Menderes Mahallesi sakinlerinden Ahmet Kaynak, okul yolunun bu durumuna tepki göstererek, "Okul yolu, yağmurlu havalarda çamur deryasına dönüyor. Çocuklar okula gitmek için büyük zorluklar çekiyor. Belediye başkanına defalarca dilekçe verdik ancak bir çalışma yapılmadı. 21 yy. Bir vatandaş olarak hala çamurlu yolları tartışıyoruz. Bu duruma artık tahammülümüz kalmadı. Belediye başkanının bir an önce bu soruna çözüm bulmasını istiyoruz. Çözüm bulmuyorsa çeketini alsın Ankara'ya gitsin." dedi.
Kaynak, belediye başkanının öğrencilere ve mahalle sakinlerine karşı sorumluluklarını yerine getirmemesi nedeniyle eleştirilerini şöyle sürdürdü:
"Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, öğrencilerin ve mahalle sakinlerinin haklarını gasp ediyor. Okul yolunun durumu bu kadar kötüyken, belediye başkanının herhangi bir çalışma yapmaması kabul edilemez. Bu durum, belediye başkanının görevini ihmal ettiğini gösteriyor" diye konuştu.
Kaynak, belediye başkanının bir an önce okul yolunun durumunu düzeltmesi için çağrıda bulundu. "Belediye başkanı, öğrencilerin ve mahalle sakinlerinin mağduriyetini gidermek için bir an önce okul yolunun durumunu düzeltmelidir. Aksi takdirde, vatandaşlar olarak gerekli tepkimizi göstereceğiz" ifadelerini kullandı.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —