Tarih: 03.06.2024 13:12

'O dediğinizi zurnacı İbo dayı da yapar'

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfaspor'un olağan genel kurul toplantısı 8-15 Haziran arasında gerçekleştirilecek. 

 

Kongre öncesi bir çok aday konuşuluyor. Mevcut Başkan Haçim İzol ve Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Geçgel daha önce kongrede aday olmayacaklarını işaret etmişti. Kulüp eski Başkanlarından Kemal Saraçoğlu, Mehmet Kasım Gülpınar'ın tavrına aday olup olmayacağına karar verecek.  

 

İş adamlarından Arif Önkol,  Ali Rıza Gök ve bir Taraftar Grubu Başkanı Mehmet Polat'ın da adaylığı konuşuluyor.

 

Bu arada Şanlıurfaspor eski Futbol Direktörü Mehmet Giray Küçük, Kulübümüzün 'Transfer Yasağı' problemiyle karşı karşıya kalmaması açısından acilen 30 milyon liraya ihtiyacı bulunduğunu anımsatan bir yorum paylaştı. 

 

Söz konusu isimlere 'Bu parayı ödemeyi taahhüt edip öyle aday olun' çağrısı yapan Küçük, adaylara şu çağrıyı yaptı:

 

''Ben Başkan olduktan sonra sponsordur belediye vs den parayı toplarım diye düşünüyorsanız sakın bulaşmayın zaman kaybı yaratıp takımı batırırsınız. Öyle herşey dört dörtlük olsun, kasada para olsun ben de yönetimle gelip 5-10 milyon toplarım diye düşünüyorsanız gelmeyin kardeşim.

 

O dediğinizi zurnacı ibo dayı da yapar taraftarlardan herhangi birisi aday olsa da yapar.

 

Benim param yok ama aklım fazla diyorsanızda şimdilik kulübün akla değil paraya ihtiyacı var . Haaaa bu arada olmadı siz bu parayı taahhüt edin kulübün önünü açın hele ben size hiçbirinizde olmayan aklı beleş veririm merak etmeyin''

BARAJ GAZETESİ


 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —