Tarih: 02.06.2023 13:12

Nebati’den Bakan Varank’a: Kısa olan biz değiliz..

Facebook Twitter Linked-in

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet M. Kasapoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in yer aldığı bir fotoğraf karesi paylaştı.
Bakan Varank paylaşımında "99. kabine toplantısı hatırası... Dünya tarihinde eşi benzeri görülmemiş şekilde; 21 yıllık iktidarın ardından demokrasi şöleni gibi geçen 16. seçimini de kazanan gerçek bir LİDER'e karınca kararınca destek vermeye çalışmanın haklı gururu yüzümüze yansımış. Elhamdülillah!" dedi.
Sosyal medya kullanıcıları ise Varank’ın boyu için yorum yaptı.
Paylaşımına "Bu sefer yanımda Mehmet Nuri Ersoy bakanımız durmadığı için biraz fark eder zannediyordum" sözlerini ekleyen Bakan Varank'a Urfalı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den yanıt geldi.
Varank'ın paylaşımını alıntılayan Nebati "Sn. Varank rahat ol. Kısa olan biz değiliz, uzun olan onlar" ifadelerini kullandı..




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —