Tarih: 20.05.2023 09:40

"Malkoçoğlu Kılıçdaroğlu, nasıl yapacağını şaşırdı"

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye meclis üyeleriyle bir araya gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, vatandaşların bütün siyasi partilere seçim sonuçlarıyla bir mesaj verdiğini,  bu sonuçları doğru okuyarak adım attıklarını ifade etti.

Vatandaşların sandığa yansıttığı iradeye saygı gösterdiklerini anlatan Bozdağ, konuşmasında özetle şunları kaydetti:

"Seçimin akşamı baktığınızda daha ilk anlardan itibaren milletine güvenmeyen bir yaklaşımı Millet İttifakı'nda ve Cumhurbaşkanı adayında ve ekibinde hep beraber gördük. Seçim sonuçları ellerinde olduğu halde ve bu sonuçlar kendileri aleyhine olduğu halde milletin gözünün içine baka baka, kazandıklarını söyleyecek kadar ileri gittiler. Milleti aldattılar. Ama sandıktan çıkan irade bütün bu yalanları ve yalancıları tekzip etti.

Sayın Kılıçdaroğlu bir yandan böyle kalp işareti yapıp gülücükler dağıtırken seçim sonuçları ortaya çıkar çıkmaz masayı yumruklayan birine dönüşüyor. Her gün mutfaktan video çeken adam mutfağı terk edip başka odalara girdi ve yumruklarını konuşturmaya başladı.

Yozgat'ta Kandil’i başına yıkacağım diyor. Van'da ise Demirtaş'ı istiyorsanız peşime takılın diyor. Hangi Kılıçdaroğlu doğru söylüyor? Böyle kalp işareti yapıp sevgi pıtırcıkları dağıtan mı doğru Kılıçdaroğlu? Yoksa masaya yumruklarını vuran mı doğru Kılıçdaroğlu? Türkiye hangi Kılıçdaroğlu'na oy verecek? 

Bir yandan Fatih Erbakan'dan daha Erbakancı bir Kılıçdaroğlu, bir yandan Sayın Bahçeli'den daha milliyetçi, başbuğ bir Kılıçdaroğlu ama yetmiyor anlaşılan bütün bunlar yetmedi şimdi Malkoçoğlu olmaya koyulmuş. Artık Malkoçoğlu Kılıçdaroğlu, nasıl yapacağını şaşırdı adamcağız. 

Siyasetteki bu riyakarlığa, siyasetteki bu ikiyüzlülüğe sandıkta vatandaşımızın cevap vereceğine ben yürekten inanıyorum.

Hani diyor ya 'söz diyor sana söz'. Söz diyor daha şimdiden sözünü hemen aldı gitti. Şimdi sen kime söz verdin? HDP'ye verdin ne oldu o sözler? Belli ki PKK, FETÖ, terör örgütleri de sizden bir takım taahhütler aldığı anlaşılıyor, veya onların öyle algıladıkları anlaşılıyor. Ne derseniz deyin. Ne oldu şimdi? Ben HDP'ye, Yeşil Sol Parti'ye oy veren vatandaşlarımıza da sesleniyorum. Şimdi hemen rota kıran milliyetçi dalgaya kendini veren Kılıçdaroğlu, Allah muhafaza yarın imkan verse sizin dediklerinizi mi yapar? Daha sizin oyununuza ihtiyacı varken sizi sattı adam. Yarın oyunuzu aldıktan sonra dönüp size bakar mı? Onları da bu açıdan bir kez daha Yeşil Sol Parti'ye oy veren, HDP'ye oy veren vatandaşlarımızı bu açıdan bir kez daha düşünmeye davet ediyorum."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —