Tarih: 14.09.2023 16:45

Kime ne ispatlıyorsunuz!

Facebook Twitter Linked-in

Karaman'da 2016 yılında 45 erkek çocuğun cinsel istismara maruz bırakılmasıyla ilgili açılan Ensar Vakfı Davası’nda hakkında soruşturma açılan 3 yöneticiden biri olan Asım Sultanoğlu Ağustos ayı başında Urfa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmıştı. O günden beri sosyal medyada bu atamaya tepkiler devam ediyor. 

 

Sürekli bu konuyu gündemde tutan isimlerden biri de Evrensel İnsan Hakları Derneği (EİHD) Şanlıurfa İl Temsilcisi Huri Büyükhatipoğlu..

 

HER GÜN HATIRLATACAĞIM SİZE

 

Aynı zamanda CHP Haliliye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olan Büyükhatipoğlu, Sultanoğlu'nun okul ziyaretlerine dikkat çekerek şu yorumu yaptı:

 

''İktidar büyüklerinin desteğiyle sahaya inmişsiniz ama ben hergün hatırlatacağım size, istifa edin!  Siz 45 çocuğu koruyamamış ve o sapıkla aynı karede fotosu olan şaibeli isimsiniz. Yüzünüze hergün vuracağım. Okul okulda gezmeyin

 

Zira herkes herşeyi biliyor. Masayada çıkıp oturmuşsunuz ayıp ya! Kime ne ispatlıyorsunuz. İSTİFA ET ASIM SULTANOĞLU''

 

YAZIKLAR OLSUN!

 

TÜGVA Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrezzak Aslanlı ve yönetim kurulu üyelerinin İl Millî Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu'nu ziyaret etmesini de eleştiren Büyükhatipoğlu, ''Hanımlara bak hele, ne mutlu pozlar ya! İçinizden birkaçınız mutlaka annesinizdir, demi! 45 çocuk dedik, istismar dedik, koruyamadı dedik, yazıklar olsun be. '' yorumunu yaptı. 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —