Tarih: 08.12.2023 13:27

Kim gider, kim kalır?

Facebook Twitter Linked-in

Astor Enerji Şanlıurfaspor'un Ziraat Türkiye Kupasında Başakşehir karşısında sergilediği futbol devre arasında gönderilmesi gereken oyuncularla ilgili de taraftara bir fikir verdi. 

 

Futbol yorumcusu İbrahim Taplamacı, Sarı yeşillilerin 2-0 yenilerek Ziraat Türkiye Kupasından elendiği Başakşehir maçını değerlendirirken,  takımın geriye çok fazla yaslandığını, bunun da rakiplerin işini kolayaştırdığını anlattı.

 

Taplamacı'nın Başakşehir maçı ve gitmesi- kalması gereken oyunculara ilişkin yorumu şöyle:

 

''Zaman zaman rakip alanda baskı kurmaya çalışınca fena bir takım olmadığımızı da görmüş olduk. Geriye çok yaslanınca çok fazla pozisyon veriyoruz ve bunun neticesinde rakip takım adına biri olmasa biri mutlaka oluyor ve gol yiyebiliyoruz maalesef.

 

İrfan hoca bu takımı biraz daha önde baskılı oynatmaya alıştırırsa daha göze hoş gelen futbol oynayan bir takım olabiliriz. 

 

Özellikle kalecimiz Aydın Bağ, Mboula, Ndiaye, Mehmet Yiğit, Cumali Bişi, kısmen Seyit Gazanfer, Semih, Diego, Mert Çapar, Nishimirana, Adem Eren Kabak, Barış Ekincier ligin ikinci yarısında faydalabileceğimiz oyuncular olarak göze çarptılar.

 

Bunun yanında gün gibi ortaya çıktı ki; Muhammed Arslantaş, Mato, Hüsamettin Tut, Baran Aksaka, Donsah, Oliver Thill gibi oyunculardan ise bize fayda gelmez ve kendileriyle yolların ayrılması sağlıklı olur.

 

Hüseyin Erkan (Karaköprü Belediyespora kiralık verilebilir) Enver Cenk Şahin ve Abdullah Aydın konusunda ise kalan maçlardaki performanslarına bakılarak karar verilebilir.

 

Ligin ikinci devresinde yapılacak transferlerle daha farklı oynayan bir takım ortaya çıkabilir.

 

Yönetimin bu konuda gerekeni yapacağına inanıyorum.

 

Ben şahsım adına söylüyorum, bu takımdan asla ümidimi kesmem, yeter ki sahada sarı yeşil formanın hakkını veren birileri olsun.''

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —