Tarih: 31.05.2023 10:28

Kılıçdaroğlu'na bakın ne önerdi!

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında bir kez daha seçim yenilgisine uğrayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile dalga geçen isimlere Kayhan İnan da katıldı. 

Tarım ve Orman Bakanlığı Yayım ve Eğitim Daire Başkanlığı görevinden istifa ederek AK Parti'den Şanlıurfa Milletvekili adayı olan ancak listeye giremeyen Kayhan İnan, Recep Tayyip Erdoğan karşısında seçim yenilgisine uğrayan Kemal Kılıçdaroğlu'na Tunceli'den Belediye Başkan adayı olmasını önerdi. 

İnan, ''Kılıçdaroğlu için Tunceli belediye başkan adaylığı, siyasi hayatında bir defa da olsa kazanmış olmak için düşünmeye değer bir fırsat barındırıyor… En azından hayatında bi seçim kazanmış olur.'' yorumunu yaptı.

ESKİ VEKİL, KÖYÜNE AİT SEÇİM SONUCUNU PAYLAŞTI

Öte yandan Şanlıurfa eski Ak Parti Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, kendi köyü olan Akçakale kırsal Nusretiye Mahallesinde 1137 nolu sandığın sonuç tutanağını paylaştı. söz konusu sandığın sonucunu Recep Tayyip Erdoğan 230 Kemal Kılıçdaroğlu 0 şeklinde açıklayan Yılmaztekin, ''İftihar tablosu köyüm serisinde diğer bir efsane daha'' yorumunu yaptı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —