Tarih: 20.06.2023 09:22

Kemal Rüzgar'dan açıklama

Facebook Twitter Linked-in

Play-off finalinde Bucaspor'u 3-0 yenerek 1. Lig hedefine ulaşan Şanlıurfaspor'da mevcut kadronun korunması isteniyor. Ancak sözleşmesi biten oyuncuların önemli bir kısmı kendilerine sunulacak teklife göre hareket edecek. 

Takımdan ayrılan ilk oyuncu sezon başında Adana Demirspor'dan kiralanan Bünyamin Balat olmuştu. Kulüpten yapılan açıklamada Bünyamin'e bundan sonraki futbol hayatında başarılar dilendi. Bünyamin Balat da sosyal medya hesabından ayrılık mesajı vermişti.

Bir başka açıklama Kemal Rüzgar'dan geldi. Bu sezon lige 20, kupada 5 gol kaydeden Kemal Rüzgar, Şanlıurfaspor'da kalıp kalmama konusunda kesin bir ifade kullanmaktan kaçındı.

Kemal Rüzgar'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama aynen şöyle:

Söze nerden başlayacağımı bilemiyorum. Bizim ve belki de birçok takım için unutulması zor bir yıl yaşadık. Ülkemizi ve  Şanlıurfa'yı etkileyen büyük  deprem felaketinin acısı hala içimizde. Öncelikle hem Şanlıurfa'da hem diğer illerimiz de hayatını kaybeden insanlarımızı anıyorum. Deprem felaketinin ardından tekrar futbola dönmemiz kolay olmadı. Böylesine zor bir sezonu 1.Lig'e çıkarak taçlandırdığımız için çok mutluyum. Bu şampiyonlukta emeği olan futbolcu arkadaşlarımı, tüm sezon görev yapan hocalarımızı, yöneticilerimizi ve taraftarlarımızı kutluyorum. Tüm isteklerimize cevap vermek için gece gündüz çalışan tesis personeline yürekten teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda olan ve bizden desteğini esirgemeyen sayın valimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Burada kolay unutamayacağım bir yıl yaşadım, bu neden bana her koşulda destek veren herkese minnettarım. Kulübüm ile sözleşmem sona erdi. Gelecek ne getirir bilinmez. Şimdilik veda zamanı Hoşça kalın."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —