Tarih: 10.06.2023 11:54

Kayıp engelli adam ailesine kavuştu

Facebook Twitter Linked-in

Merkez Haliliye ilçesine bağlı Süleymaniye mahallesinde annesiyle birlikte yaşayan zihinsel 40 yaşında ki Mahmut Sürmeli bir hafta önce çıktığı evine bir daha dönmedi. Urfa’da kalmak istemediğinden dolayı son zamanlarda sürekli evden kaçtığı iddia edilen ve bundan dolayı psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Mahmut Sürmeli (40), bir hafta önce evinden çıkararak ortadan kayboldu. Bunun üzerine annesi Adile Sürmeli ve yakınları, polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekiplerinin şu ana kadar yaptığı çalışmalarında ise kayıp adamın izine rastlanmadı.
GECELERİ GÖZÜME UYKU GİRMİYOR
Konuya ilişkin gazetemize konuşan anne Sürmeli, “Oğlum zihinsel engelli ve yaklaşık bir haftadır kayıp. Kaybolmadan önce Bahçelievler mahallesine gideceğini söyledi ve bir daha da dönmedi. Geceleri gözüme uyku girmiyor ve her an kapıdan girecekmiş gibi onu bekliyorum” demişti.
HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUZ
Zihinsel engelli adamın yakınlarından Hanifi Örs ise, “Kaybolan zihinsel engelli şahıs eşimin amcası olur. Yaklaşık bir haftadır kayıp, hayatından endişe ediyoruz. Gören ve duyanların bize veya polise bildirse çok memnun oluruz” şeklinde konuşmuştu.
Zihinsel engelli Mahmut Sürmeli’yi arama çalışmalarından sevindiren haber geldi. Kayıp Mahmut Sürmeli’nin Suruç ilçesinde bulunduğu ve evine sağ salim döndüğü bildirilirken Mahmut Sürmeli kayıp bulunduğu Suruç ilçesinde parklarda yatıp kalktığı öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —