Tarih: 26.07.2023 15:37

'Kayıp Aranıyor' kavgası

Facebook Twitter Linked-in

Eyyübiye eski Belediye Meclis Üyesi Bilal Tekatlı, Oda Tv'nin 'AK Partili Başkana pankart kumpası' başlığı altında kendisini hedef alınması üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

 

Haberi iftira olarak değerlendiren Tekatlı, Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'le ilgili Kayıp Aranıyor› protestosu yapan kişiyi tanımadığını, duyarlı bir siyasetçi olarak sadece vatandaşın feryadına tercüman olduğunu anlattı.

 

YALAN HABERE KONU PAYLAŞIM YERİNDE DURUYOR

 

Tekatlı, şunları kaydetti:

 

''Mustafacakici63 adlı twetter kullanıcısının Şanlıurfa BŞB Zeynel Abidin Beyazgül için ‹Kayıp aranıyor› başlığıyla videolu bir paylaşımda bulunduğunu Twetterde gördüm. Ben de bu vatandaşı haklı bularak, Belediye Başkanını twetter üzerinden eleştirdim. Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Umran Mutlu Bilim hanımefendi sosyal medya üzerinden bana cevaben daha önce bu vatandaşla görüşüldüğünü, konunun kendileriyle ilgili olmadığını yazdı.

 

Ardından benim paylaşımım ulusal basında yer aldı. Ancak  yalan habere konu şahsın paylaşımının halen aktif durumda olduğunu belirtmekte yarar görüyorum..

 

Oda TV haberinde; bu şahsı benim yönlendirdiğimi iddia ederek, yalan haberle şahsımı hedef almıştır. Ben bu şahsı hiç tanımıyorum. Hayatımda görmemişim. Duyarlı bir siyasetçi olarak sadece vatandaşın feryadına tercüman olmuşum. Oda TV'nin böyle bir iftira haberini reddediyorum.

 

Basın yayın ilkelerine uygun davranmayarak menfaati icabı yalan haber yapan Oda TV'yi özür dilemeye bekliyorum. Aksi durumda yasal haklarımızı kullanacağımın bilinmesini istiyorum.''

 

 

'ÇÖZÜM İSTİYORUM, MAĞDURUM' DEMİŞTİ

 

Belediye meclisinin aldığı kararın uygulanmamasıyla ilgili karşısında muhatap bulamayan ve bu yüzden Büyükşejir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü “Kayıp Aranıyor” şeklinde giydirilmiş araçla  protesto eden Mustafa Çakıcı dün sosyal medya hesabından Başkan Beyazgül'e seslenerek; ‹Zeynel başkanımdan sadece randevu talep ediyorum, çözüm istiyorum mağdurum' mesajını paylaştı. Çakıcı geçen ayda; 'Sayın Zeynel Abidin Beyazgül Başkanım seçim sürecinde söz verdiniz, lütfen çözüm istiyoruz. Yıkım izinlerimizi verin binalarımız yapalım mahallece mağduruz' çağrısını paylaşmıştı.

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —