Tarih: 05.05.2023 15:51

Karaköprü'yü bekliyorlar

Facebook Twitter Linked-in

3. Lig 1. grupta son haftalara yaklaşıldığı için tüm maçlar 7 Mayıs Pazar günü aynı saatte (15.00)  başlayacak.

Temsilcimiz Karbel Karaköprü Belediyespor geçen hafta sahasında Belediye Kütahyaspor'a 1-0 yenilince grubu ikinci sırada bitirip doğrudan play off finaline çıkma fırsatını tepmişti. 

Sezonu ilk 6 takım arasında tamamlayıp play off'a çıkmayı hedefleyen ve bu anlamda 5 puanlık bir avantaja sahip olan Kırmızı siyahlılar, Pazar günü orta sıralarda yer alan Entegre Solar Elazığspor'a konuk olacak. 

Karşılaşma yapımı tamamlanan 18 bin 423 seyirci kapasiteli yeni Elazığ Atatürk Stadyumuna alındı. 

AVANTAJIMIZI KORUMAK İSTİYORUZ

Karbel Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, bu karşılaşmadan 3 puan bekliyor. İlk 6 takım arasında puan farkını korumak ve son haftaya rahat girmek istediklerini vurgulayan Durmuş, ''Elazığ yeni stadında kazanmak istiyor, biz de play off yarışında avantajımızı korumak amacındayız, çekişmeli bir mücadele olacak. Biz 3 puan için tüm gücümüzü sahaya yansıtmaya çalışacağız'' dedi. 

Elazığ deplasmanından sonra 16 Mayıs Salı günü play  off'a kalmayı hedefleyen takımlardan Nevşehir Belediyespor'u ağırlayacak olan Karbel Karaköprü Belediyespor sezonu deplasmanda Belediye Derincespor maçıyla tamamlayacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —