Tarih: 12.07.2023 11:44

Karaköprü'den forvete takviye

Facebook Twitter Linked-in

Karbel Karaköprü Belediyespor'da transfer çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Kırmızı siyahlılar son olarak Kepez Belediyespor'dan Ali Sinan Gayla ile anlaşmaya varıldığını duyurdu. 

Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda; 'Karaköprü Belediyespor'umuz geçen sezon Kepez Belediyespor formasıyla başarılı bir performans gösteren ve play off finali oynayan Ali Sinan Gayla ile sözleşme imzaladı. İmza töreninde Kulüp Başkanımız Osman Uludağ ve yönetim kurulu üyelerimiz de hazır bulundu. Kulübümüze ve futbolcumuza hayırlı olsun.' ifadeleri kullanıldı. 

ALİ SİNAN GAYLA KİMDİR?

25 Ocak 1996’da Tokat’ta dünyaya gelen Ali Sinan Gayla, Ankara’da Şekerspor Altyapısı ile futbola başladı.  A Takımına yükseldikten sonra Ankaragücü’ne  transfer oldu.  Tecrübe kazanması için Gölbaşıspor, Tarsus İdmanyurdu ve Muğlaspor gibi takımlarda kiralık oynayan futbolcu 2018 yılında   Trabzon temsilcilerinden Ofspor ile sözleşme imzaladı. Bergama, Erzin, İskenderun, Osmaniyespor ve Karaman gibi birçok takımda forma giyen Gayla, Antalya temsilcisi Kepez Belediyespor’da başarılı bir sezon geçirdi. @alisinangaylaa adındaki hesabında 35 binden fazla takipçisi bulunan Ali Sinan Gayla geçen sezon 3. Lig 3. grupta 32 maç oynadı, 13 gole adını yazdırdı. 

Ali Sinan Gayla esas mevkisi olan sağ kanat dışında sol kanat ve forvet olarak da oynayabiliyor. 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —