Tarih: 30.05.2023 12:21

Karaköprü'de yüzme sezonu açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Karaköprü Belediyesi havaların ısınmasıyla beraber ilçeye kazandırdığı kapalı yüzme havuzu yaz sezonu için faaliyetlerine başladı. Geçen yıl Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla açılışı gerçekleştirilen Doğukent Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu modern ve temiz olmasıyla vatandaşlardan kısa süre ilgi gördü.

Karaköprü Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu yeni sezonda pazartesi, salı, cumartesi ve pazar günleri erkekler için; Çarşamba, Perşembe ve cuma günleri de kadınlar için 10.00- 20.00 saatleri arasında faaliyet gösterecek. Yüzme havuzunda çocuklar için yüzme kurslarının başlaması için de hazırlıklar yapılırken, kısa süre sonra kursların duyuruları yapılacak.

TÜM VATANDAŞLARIMIZI, ÇOCUKLARIMIZI KAPALI YÜZME HAVUZUMUZA DAVET EDİYORUM

Konuya ilgili Başkan Baydilli, “İlçemize kazandırdığımız kapalı yüzme havuzumuz kısa bir aranın ardından faaliyetlerine kaldığı yerden devam edecek. Vatandaşlarımıza daha güzel hizmet verebilme adına bir tadilat, yenileme çalışması gerçekleştirdik ve yaz sezonuna yetiştirip havuzumuzu aktif hale getirdik. Tüm vatandaşlarımızı, çocuklarımızı kapalı yüzme havuzumuza davet ediyorum” diye konuştu.


Öte yandan Karaköprü Belediyesinin Doğukent Mahallesinde bulunan kapalı yüzme havuzu yaklaşık 6 bin metrekare alan üzerinde yer alırken, bin metrekaresi kapalı havuz, soyunma odaları, duş ve elektrik odası, 5 bin metrekaresi de peyzaj alanı ve otopark olarak hizmet veriyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —