Tarih: 29.08.2023 15:31

Karaköprü'de ilk onbir şekilleniyor

Facebook Twitter Linked-in

3. Lig 3. Grupta sezonun ilk maçını 9 Eylül'de deplasmanda Fatsa Belediyespor'la yapacak olan Karaköprü Belediyespor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

 

Teknik Direktör Besim Durmuş, sezonun başlamasına 10 güne yakın bir zaman kala kafasındaki onbiri belirlemeye çalışıyor.  

 

HAZIRLIK MAÇLARINDA GALİBİYET ALAMADILAR

 

Kırmızı siyahlılar bu güne kadar oynadığı hazırlık maçlarında Osmaniyespor ve Amasyaspor'la 0-0 berabere kalırken, Vanspor Fk'ya 3-0, 1461 Trabzon'a 3-2 mağlup oldu.

 

Öte yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Hocanın eksik mevkiler için yönetime rapor verdiği, performansları beklentilerin altında olan bazı oyuncularla yolların ayrılabileceği belirtiliyor.

 

 

BESİM HOCA KAFASINDAKİ ONBİRİ DENEDİ

 

Besim hoca geçen hafta Osmaniyespor'la oynanan hazırlık maçında ligde sahaya süreceği ideal onbiri denerken, 'kimsenin yeri garanti değil' mesajı vermeyi de ihmal etmedi.

 

Muhammed Özkan (Kaleci) Burak Büyükkaya, Mücahit Çakır, Emre Yıldırım, Emre Fırtına, Fatih Dalgıç, Muhammed Raşit Şahingöz, Yavuz Koç, Sabit Hakan Yılmaz, Ali Sinan Gayla ve Umut Dilek kadrosuyla mücadele eden Karaköprü Belediyespor'un henüz lige hazır olmadığı, biraz daha zamana ihtiyaç duyduğu gözlendi. 

 

Bu hafta sonu bir hazırlık maçı daha oynanması için de rakip arayışları devam ediyor

 

İSTİKRAR AÇISINDAN GEÇEN SEZONKİ KADRO BÜYÜK ÖLÇÜDE KORUNDU

 

Geçen sezonki kadrosundan Muhammed Öztürk'ü Fatsa Belediyespor'a, Halil Yılmaz'ı Batman Petrolspor'a, Emirhan Korkmaz'ı  Çankaya FK'ya kaptıran Karaköprü Belediyespor geçen sezon ideal kadroda yer alan oyuncularının büyük bir bölümüyle yeniden anlaşmıştı. 

 

Öte yandan şu ana kadar Burak Büyükkaya, Emre Yıldırım, Mustafa Berk Özköroğlu dışında altyapıdan Mahmut Pascı'nın lisansları çıkarıldı. Diğer oyuncuların da lisans işlemleri önümüzdeki hafta içinde  tamamlanacak. 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —