Tarih: 07.07.2023 16:42

Kamp var, oyuncu yok

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfaspor'un Bolu kampı az sayıda oyuncuyla başladı. Yöneticiler şimdilik açıklama yapmaktan kaçınırken, bazı taraftarlar Bolu Termal kampının 7-8 oyuncuyla başladığını duyurdu. 

Transferde çok geç kalındığını, kaliteli oyuncuların kendilerine kulüp bulmasıyla piyasanın problemli oyunculara kaldığını  ileri süren taraftarlar, bu gidişle 2023- 2024 sezonunun Şanlıurfaspor açısından çok zor geçeceğini belirtip  büyük emeklerle çıkılan ligde takım olarak bir varlık gösteremeyecekleri endişesini dile getiriyorlar. 

HEP GİDENLERİ GÖRÜYORUZ, GELEN YOK!

Sosyal medyaya düşen bazı taraftar yorumları şöyle:

Hasan Korkmazlı: Futbolcu kalmadı ki siz kimle kamp yapacaksınız gidin mezata etar isı oralara bakın da belki bi kaç kişi bulursunuz la ayıp ayıp size yiye yiye bu takımı bitirdiniz yazık çok yazık

Ömer Kaçkan: Bütün takımlar takır takır transfer yapıyor, bizim takım kadroyu dağıtıyor, bi de transfer yapmıyor, sonumuz 2. Lig yine

Mehmet Özbek: Maşallah gelen yok, hep gidenleri görüyoruz, Lige ne kaldı, takım nasıl adepte olacak

Zeki Polat: Alacağımız da yok, sözde kampa 20 kişi katılacak kadroda 8 kişi var.

Mehmet Kosovalı: Hani iskelet kadro korunacaktı?

Salih Demir: Bu gidişle 1 ligde bizi patates ederler

Ceylanpınar Hobi: Bu, Urfaspor yonetiminin futboldan anlamadığını gösterir. Önemli olan en başta şampiyon takımdan iyi oyuncuları takımda tutmak ve faydası az olan oyuncuları gönderip daha faydalı olacak futbolcular transfer etmek olmalıdır.

Ahmet Aracı: Teklifi vermiyor Urfaspor, verse de az para veriyor, başkaları fazla veriyor onun için oyuncular başka takımlara gidiyor bu kadar basit..


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —