Tarih: 23.05.2023 13:09

Kamp adresi belli oldu

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfaspor'lu futbolculara 2-0'lık Batman Petrolspor galibiyeti sonrasında verilen izin bugün sona eriyor. 

Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Yükselir, Play off 3. turuna 12 gün boyunca Bolu'da hazırlanacaklarını bildirdi.

Takımın 24 Mayıs Çarşamba günü Bolu'da toplanacağına dikkat çeken Yükselir, ''Statü gereği 3. tur ilk maçı 2'nci turdan gelen takımın sahasında oynanacak. Kampı tamamladıktan sonra maçın oynanacağı yere hareket edeceğiz. Bilindiği gibi rakibimiz Anagold Erzincanspor, Esenler Erokspor, Ankaraspor ya da AMED SF'den biri olacak.  Karşımıza kim çıkarsa çıksın, ilk maçta avantajlı bir skor almaya çalışacağız.'' dedi. 

Sakatlığı geçen ve antrenmanlara başlayan Bünyamin Balat'ın Bolu kampına katılacağını, kaburga kemiğinde çatlaklar oluşan Semih Karadeniz ile sakatlığı süren Adem Eren Kabak'ın tedavisinin sürdüğünü anlatan Yükselir, 'Kadromuzda yer alan oyunculara güveniyoruz. Bu sezon belki şampiyon olmadık ama 2. Ligde 36 maçta 75 gol atıp 25 gol yedik, 75 puan toplamayı başardık, bu başarımızı play off'ta taçlandırıp 1. Lig hedefini yakalamak istiyoruz'' dedi. 

Yükselir, tarihi henüz belli, olmamasına karşın 3. tur rövanş maçının 11 Nisan Stadyumunda gece oynanacağını sözlerine ekledi. 

Öte yandan 1. tur play off maçları yarın Esenler Erokspor-Ankaraspor, AMED SF-Anagold24 Erzincanspor maçları yarın oynanıyor. İki karşılaşma da akşam 20.00'de başlayacak. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —