Tarih: 18.12.2023 13:40

Kadrosunda 5 tanıdık isim var

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçında yaşananlar büyük ses getirmişti. Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca, tribünden inerek maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk atmıştı.Türkiye Futbol Federasyonu ise yaşanan olaylar nedeniyle lig maçlarını bir hafta ertelemişti.

 

Ertelenen karşılaşmalar bu hafta içinde oynanacak. Trendyol 1. Ligde zor günler geçiren Astor Enerji Şanlıurfaspor 9 puan üstünde orta sıralarda yer alan takımlardan Çorum FK'yı 21 Aralık Perşembe günü akşam 17.00'de 11 Nisan Stadyumunda konuk edecek. 

 

Sarı yeşilliler bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde yoğun bir tempoda sürdürüyor.  Şanlı takımda hedef 3 puan.. Teknik Direktör İrfan Buz, iç sahadaki galibiyet hasretini bu hafta dindirmek ve camiaya moral kazandırmak istediklerini söyledi.  

 

Teknik Direktör İsmail Buz'un Eyyüpspor maçında sahaya sürdüğü onbirde önemli bir değişiklik yapması beklenmiyor. 

 

15.hafta maçonda konuk olduğu lider Eyüpspor’a 4-0 yenilerek üst üste üçüncü yenilgisini alan yer alan Şanlıurfaspor, kötü gidişe Ahlatcı Çorum FK karşısında “dur” demeyi hedefliyor.   İrfan Buz, antrenmanlarda oyuncularına Çorum FK’nın taktiğini ezberletmeye çalışıyor. 

 

ÇORUM FK CEPHESİ

 

Çorum FK takımında sağ bek Arda Yılmaztürk, Berkay ve defans soyuncusu Kerem Kalafat sakat. 

 

2-1'lik Kocaeli yenilgisinden sonra kaleci Ali Türkan yerini Hasan Hüseyin Akınay'a kaptırmıştı. Şanlıurfaspor maçında da kaleyi Hasan Hüseyin Akınay'ın koruması bekleniyor.  Sakatlığı geçen 35 yaşındaki forvet oyuncusu Ahmet İlhan da bize karşı oynayabilecek.

 

Teknik Direktör Serkan Özbalta,  Şanlıurfaspor karşısında galip gelmek için mücadele edeceklerini söyledi. 

 

Çorum FK takımının kadrosunda daha önce Şanlıurfaspor'da forma giymiş Berkay Can Değirmencioğlu, Erkan Kaş, Ferhat Yazgan, Sinan Kurumuş  Süleyman Luş 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —