Tarih: 13.07.2023 09:57

İzol'dan o yorumlara tepki

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol, sosyal medyada kendilerine yönelik sert yorumların eleştiri sınırlarını aşarak hakarete vardığını belirterek, takıma gönül verenlerin buna bir son vermesini istedi. 

Yeni sezon öncesi camiaya birlik ve beraberlik mesajı veren İzol, şunları kaydetti:

''Şanlıurfaspor Ailesi; Takımımızın uzun bir aranın ardından tekrardan 1. Lig'e yükselmesindeki sevinç ve heyecanını yaşadığınızın çok iyi farkındayız. Bu heyecanınızı çok iyi anlayan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı olarak; takımımızın daha iyi seviyeye gelmesi için sizlerle her zaman aynı fikirde ve umutla hareket ediyoruz. Bu süreçte ilk amacımız 1. Lig'de kalıcı ve Süper Lig'i hedefleyen bir kadro ile sezona başlamak olacaktır.

Şunu da belirtmek isterim ki geçmişten bugüne dek kulübümüze ve oyuncularımıza gelen eleştiriyi aşan hakaret ve küfre varan yorumlar karşısında büyük üzüntü yaşıyoruz. Gerek futbolcularımızın psikolojisi gerekse birlik ve beraberliğimizin pekişmesi açısından bunun son bulmasını temenni ediyoruz.

Yeni bir dönem adına sosyal medya hesaplarımızdaki tüm engelli kullanıcıların hesaplarını açarak tek gayesi Şanlıurfaspor'un başarısı olan bir aile çatısı altında buluşmak istiyoruz. İnanıyorum ki Şanlıurfa spor Ailesi kendine yakışanı her zaman yapacaktır. Çünkü Biz Büyük Bir Aileyiz. Ve ben bu ailenin takımına olan sevgisine inanıyorum.’’


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —