Tarih: 14.09.2023 16:41

İşte Giray Küçük'ün istifa nedeni...

Facebook Twitter Linked-in

Astor Enerji Şanlıurfaspor Futbol Direktörlüğü görevinden bir süre önce ayrılan Mehmet Giray Küçük dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla gündem olmuştu. 

 

Teknik Direktör Zafer Turan'ı isim vermeden eleştiren Mehmet Giray Küçük, 'Sezon başında Enver Cenk Şahin'i istememiştin. Kesinlikle ilk 11 oynayamaz, zaten son kulübü hariç hiçbir yerde oynamadı diyordun. Hani özel hayatı çok sıkıntılıydı, şimdi ne değişti?' sorusunu yöneltmişti. 

 

KULÜP HOVARDACA YÖNETİLİYOR

 

Bu paylaşıma çok sayıda yorum geldi. Bazı taraftarların yoğun biçimde istifa nedenini sorması, bunu kendisine yakıştıramadıklarını ve takıma zarar verdiğini ifade etmeleri üzerine Küçük, şu yorumu yaptı:

 

''Başkaları gibi sağlık sorunları yada işlerimin yoğunluğunu bahane etmedim. Cenk Şahin'i alsaydık başka belki diğer oyuncu alınmayacaktı bunun zararını şehir olarak hepimiz çekiyoruz.

 

Lütfen olayı iyi anlayın ve biraz kulüp menfaatleri açısından bakın. Kaldı ki bu yaşanmış bir durum, takdir tabiki kamuoyunundur.  Ayrıca ben görevde olduğum zamanda gerekli uyarıları yaptım ve istifa sebebim bellidir.

 

TRANSFERDE ÜST AKIL OLMADIĞIM İÇİN BIRAKTIM

 

Takıma eleştiri yapmak gerekli olsa da her zaman bundan kaçınmışımdır. Benim isyanım bu kulübü hovardaca mali durumunu gözetmeksizin ya tutarsa hesabı içinde olanlardır. Sonra bunun acısını biz çekiyoruz onlar değil.

 

İstifa gerekçelerimi ayrıntılı bir şekilde külüne bıraktım zaten .Ayrıca bu bir açıklama değil bir olay. Ben kulübe zarar vermemek adına suskunluğumu herzaman korumuşumdur. Ancak bu durum normal değil lütfen ama lütfen iyi anlayın.

 

Üst  akıl olamadığım için geçen yıl izlenen transfer politikasından uzaklaşıldığı için istifa ettim bunu da özellikle belirttim.''

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —