Tarih: 05.06.2023 10:49

İş arayanlar dikkat! EÜAŞ 163 personel alıyor

Facebook Twitter Linked-in

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü (EÜAŞ), bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 163 personel alacak. Söz konusu işçi alımları farklı kadrolarda ve niteliklerde gerçekleştirilecek.

İşe alınacak personelden 8 makine teknisyeni, 8 elektrik teknisyeni ve 4 elektronik teknisyeni olmak üzere 20 personel Atatürk Barajı HES'te görev yapacak. 

EÜAŞ Teknisyen kadrosunda ve Büro İşçisi kadrosunda işçi alımı yapacak. Buna göre;


- 1 Büro İşçisi ( Engelli )

- 2 Teknisyen ( Eski Hükümlü / TMY )

- 70 Makine Teknisyeni,

- 71 Elektrik Teknisyeni,

- 14 Elektronik Teknisyeni,

- 5 Kimya Teknisyeni,

EÜAŞ İşçi alımı başvuruları için süreç Haziran ayı itibari ile başlamış olup artık sona ermektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için bugün (5 Haziran) başvurular sona erecek.

KİMLER BAŞVURABİLECEK?

Söz konusu kontenjanlara işçi alımına başvuru için adayların genel olarak "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen şartları taşıması, İlanda yazılı okul/bölüm mezunu olması, Öncelik Belgesi olanların öncelik belgelerinin bulunması,  Sağlık durumunun çok tehlikeli işlerde çalışmaya elverişli olması, 18 yaşını tamamlamış olması ve en fazla 35 yaşında olması "  şartları aranacak. 

KURAYLA BELİRLENECEK

EÜAŞ personel alımında adayların değerlendirmeleri Kura işlemleri ile yapılacaktır. İŞKUR a iletilecek başvurular Nihai Başarı listesine göre tamamlanacak.

Kura Yeri : ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA

Kura Tarihi : 03.07. 2023

Kura Saat Dilimi : 14:00 - 15:00

Başvuru sahiplerinin tamamının  yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının dört katı aday sözlü mülakat sınavına girmek üzere noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenecek. 

Kura çekimi, tarih, saat ve yeri ile sözlü sınav gün, saat yeri ve sınava katılmaya hak kazanan adaylar, Kamu  Kurum ve Kuruluşunun internet sitesinde duyrulur ( www.euas.gov.tr) 

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —