Tarih: 08.06.2023 10:31

'İnandık, savaştık ve kazandık'

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfaspor'un aldığı galibiyette yüksek konsatrasyon etkili oldu.

Vali Salih Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe Belediye Başkanları ve Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçim İzol, Yönetim Kurulu üyeleri ve taraftarların takımın yanında olması oyuncuların motive olmasına katkı sağladı. Kulübün sosyal medya hesaplarından maçın hikayesi paylaşıldı. 

Videoda, takım kaptanı Feyyaz Belen, 'Her şeyimizi bu son 3 maça sığdıracağız.'' dedi. 

Kulüp Başkanı Haçim İzol,maçtan önce futbolculara seslenirken, Vali ve Belediye Başkanlarının destek için geldiğini ve tribünde yerini aldığını anımsatarak, ''Daha önce Erzincan'ı bu sahada yendiniz. 15 gündür sıkı bir şekilde hazırlanıyorsunuz, şehir size inanıyor. O sene bu sene. Çıkın karakterinizi sahaya yansıtın'' ifadelerini kullandı. 

Teknik Direktör Zafer Turan ise ''3 milyon Urfalı içeride dışarıda sizden iyi haber bekliyor. Bunu başaracak gücümüz var mı? Allah yardımcımız olsun' diye sorarak oyuncularını motive etti. 

Öte yandan Erzincan'a gitme imkanı bulamayan Urfalılar karşılaşmayı çift dil seçeneği ve HD kalitesiyle TRT Kurdi'den izleme imkanı buldu. Futbolseverler mükemmel bir yayın performansı gösteren TRT Kurdi ekibine teşekkür etti...




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —