Tarih: 14.09.2023 16:37

İki lafta o Müdür için edebilir misin?

Facebook Twitter Linked-in

Karaman'da 2016 yılında 45 erkek çocuğun cinsel istismara maruz bırakılmasıyla ilgili hakkında soruşturma açılan Asım Sultanoğlu'nun Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasına tepki gösteren Emine Gizem Çetiner yaklaşık bir ayı aşkın süredir eylem yapıyor. 

 

Emine Gizem Çetiner'in Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde eylemini geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya taşıyan Sözcü TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, muhalefet partilerini eleştirmiş, 'Şu kadın kadar cesaretiniz yok' demişti. 

 

'O ÇOCUKLARI KORUYAMADI'

 

Portakal, bununla yetinmedi Sözcü TV Ana Haber'de Emine Gizem Çetiner'in bu eylemini değerlendirdi.  Portakal, 'Neden direniyor biliyor musunuz? Urfa'ya atanan İl Milli Eğitim Müdürü var; Asım Sultanoğlu. 2016'da Ensar Vakfı yurdunda 45 öğrenciye ismismarda bulunan sapıklardan dolayı devletin soruşturma açtığı kişilerden biriydi.  Devlet o çocukları koruması gerekirken koruyamadı. İşte Emine Gizem Çetiner her gün Urfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü önüne gidiyor ve bu adamı buradan alın diyor.' ifadelerini kullandı. 

 

'SAYIN MÜŞAVİR, İKİ LAFTA BU MÜDÜR İÇİN SÖYLEYİN''

 

Diyanet İşleri Başkanlığı Hukuk Müşaviri Adnan Üstün'ün 2022'deki videosunda kullandığı, "Bacağı baldırı açık, 18-20 yaşlarındaki kızları Voleybol maçlarının milletin önünde seyrettirip, milli takım diyeceksin bilmem nerenin sultanı diyeceksin. Toplumu bozmak için, şehveti tahrik etmek için... Ayıptır, günahtır" şeklindeki sözlerine atıfta bulunan Portakal, 'Sayın Üstün,  iki lafta o Milli Eğitim Müdürü için söyleyin, iki lafla bu kadına destek çıkın,  çıkmazsınız, nedenini biliyoruz zaten. Allah bizi böylelerinden korusun. Çıkıp ta bunları söylersen, ben de sana bunları söylerim.' yorumunu yaptı.

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —