Tarih: 30.05.2024 13:30

Hilvan'da seçim öncesi İŞ-KUR üzerinden iş vaadi iddiası!

Facebook Twitter Linked-in

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nin (DEM Parti) belediyeyi kazandığı Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde ilçesinde, AK Parti’nin 15 sandığa itirazı üzerine seçimleri yenileme kararı verilmişti. Seçime sayılı günler kala YRP Hilvan Belediye Başkan Adayı Hanif Düzme çarpıcı bir iddia bulundu. 
Düzme, bu iddialara “Bu AKP’ye sizi kandırdığı için oy vermeyin. İş-kur bir devlet kurumudur kimsenin babasının çiftliği değildir, uyanık olun” diyerek tepki gösterdi.
Konuya ilişkin Düzme, “Kardeşlerim malum son günlerde İŞ-KUR üzerinde alınan işçiler tamamen bir kandırma politikasıdır. AKP adayı kimlikleri toplayıp kadın erkek demeden sen evde otur maaşını al diyor, böyle bir dünya yok. Sizleri kandırıp oyunuzu alacak sonra seçimden sonra herkesi işten çıkaracak. Bu AKP’ye sizi kandırdığı için oy vermeyin. İş-kur bir devlet kurumudur kimsenin babasının çiftliği değildir, uyanık olun. Büyükşehir belediyesi bizde Hilvan’a hizmeti ancak biz yaparız Yeniden Refah Partisi deyin gerisi bizde saygılarımla” dedi.
Öte yandan geçtiğimiz günlerde de DEM Parti’de aynı iddiada bulunmuştu.

ZÜBEYDE YAVUZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —