Tarih: 12.06.2024 12:09

'Hibe edeceğiniz miktarı açıklayın'

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfaspor Kulübü eski yöneticilerinden Talat Baytemur, çoğunluk sağlanamadığı için önümüzdeki Cumartesi günü yeniden yapılacak kongrede aday olduğunu açıkladı. Baytemur, ‹Değerli Şanlıurfaspor ailesi ;  15 Haziran 2024 günü yapılacak olan Şanlıurfaspor olağan kongresinde takımımızı hak ettiği yerlere getirmek ve kaybolan kulüp prestijini yeniden tesis etmek ve tamamen şeffaf bir yönetim anlayışıyla ekibimle birlikte bu zor göreve talibim› ifadelerini kullandı.

Şanlıurfaspor Kulübü eski yöneticilerinden Talat Baytemur, 31 Ağustos 2023 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında alınan kararların geçersiz sayılması için Şanlıurfa 5'nci Asliye Hukuk Mahkemesinde dava açmıştı. 

Baytemur, davayı kazandığını geçen hafta sosyal medya hesabından duyururken, ‹Kapalı kapılar arkasında bu şehre ihanet edenlerin gerçekleştirdiği kongre mahkeme kararıyla iptal edilmiştir. Hak ve hukuktan hiçbir zaman yüzümüzü çevirmedik, bu karar sizin utanmanıza yeter mi acaba ?› sorusunu yöneltti. 

Baytemur'un bu paylaşımına bazı taraftarlar, 'Projelerin ne? Kaç milyon lira vereceksiz? Kulübe bilgi ver ki bilelim, Ayrıca belediyeden para isteyeceksin mi?' sorularını yöneltti. 

MEHMET SALİH ŞANSAL


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —