Tarih: 27.06.2024 11:16

Heyecanlandıran paylaşım! Gemileri yaktı geliyor

Facebook Twitter Linked-in

Kongreyle birlikte yeni başkanını seçen Şanlıurfaspor’da sıra transferlere geldi. Kulübü geçtiğimiz sezon yapılan hatalara tekrar sürüklememek adına ince eleyip sıkı dokuyan çiçeği burnunda sarı yeşilli yönetimin yeni sezon planlamaları start almaya başladı. Güç bela ligde kaldığımız kadrodan birçok isimle yol ayrımına gitmeyi planlayan ve bu doğrultuda görüşmelerini sürdüren sarı yeşilliler bir yandan da transfer edeceği futbolcularla dirsek temasına geçti. Bunlardan biri de bir dönem Şanlıurfaspor forması giyen Muhammed Gönülaçar.

Temsilcimiz Şanlıurfaspor’da forma giydiği dönem taraftarların gönlünde taht kuran 29 yaşındaki başarılı ortasaha oyuncusu, tekrardan sarı yeşilli formayı terleteceğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ima etti.

Paylaşımında biri sarı diğeri yeşil olmak üzere iki kalp emojisine yer veren Gönülaçar, ayrıca 22 Aralık 2017’de Şanlıurfaspor formasıyla paylaştığı bir gönderiyi de Instagram profilinde başa tutturdu.

Kariyerinde Şanlıurfaspor’un yanı sıra Batman Petrolspor, Ankaragücü, Ümraniyespor, Erzurum FK, Kocaelispor, Tuzlaspor, Denizlispor, Bodrum FK gibi takımların formasını sırtına geçiren tecrübeli ortasaha, son olarak Vanspor Futbol Kulübünün başarısı için ter döktü. Van ekibiyle 19 maça çıkan Muhammed’in bu maçlarda gol veya asist katkısı bulunmuyor.
MEHMET SALİH ŞANSAL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —