Tarih: 15.06.2023 12:12

Hesapta bu da var!

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfaspor- Bucaspor play off final karşılaşması için geri sayıma geçildi. İki takım da hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı. 

Bu akşam (15 Haziran) Saat 19.00'da Konya'da oynanacak karşılaşmada bildiği gibi ' VAR' sistemi de uygulanacak bu nedenle futbolcularımızın ceza sahasında topa müdahalelerde dikkat olması ve ellerini koruması gerekiyor. 

Karşılaşmanın uzama ve sonucun penaltılarla belirlenme olasılığı da var. Teknik Direktör Zafer Turan 7 Haziran'dan beri bir yandan takımı fizik ve kondisyon olarak 120 dakika boyunca oynayacak duruma getirmeye çalıştı, diğer yandan penaltı çalışması yaptırdı. Futbolcular kaleci Aydın Bağ'a penaltı attı.

Bu tür final karşılaşmalarında takımlar temkini elden bırakmadıkları için fazla pozisyon olmuyor. bu nedenle duran topların iyi değerlendirilmesi de önem kazanacak. 

Zafer hocanın Bucaspor maçındaki onbiri değiştirmesi bekleniyor. Sarı yeşilliler; kalede Aydın Bağ, Defansta Feyyaz Belen ve Mehmet Yiğit, Sağ bekte Barış Gök, Sol bekte Seyit Gazanfer, Orta sahada Cumali Bişi, Erkam Develi, Mehmet Alp Kurt, kanatlarda Alpay Koçaklı ve Mert Çapar, forvette Kemal Rüzgar onbiriyle sahaya çıktı. Sarı yeşilli takımda Bünyamin Balat sakatlıklarından dolayı kadroda yok. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —