Tarih: 23.05.2023 16:59

Herkes bu maçı konuşuyor

Facebook Twitter Linked-in

2. Lig Beyaz grupta ligin son haftasında Şanlıurfaspor’a mağlup olarak küme düşen Petrolspor için taraftarlar twitter’da kampanya başlattı. Aynı gün oynanan Nazilli-Bursa maçındaki görüntüler ‘şike’ tartışmalarına yol açması üzerine Batmanlı taraftarlar Futbol Federasyonu’nu göreve davet etti.

Batman Petrolspor’un küme düşmesinin üzüntüsünü yaşayan Batmanlı futbolseverler, Nazilli-Bursa maçında yaşananlar için Türkiye Futbol Federasyonu’nu göreve davet etti. 

Söz konusu şike iddialar Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Beyaz Futbol' programında da ele alındı. Yorumcular,  Batman Petrolspor'un hakkının yenildiğini dile getirdi. 

TFF İNCELEME BAŞLATMALI”

20.30’da ‘Petrolspor sahipsiz değildir’ hashtag ile TFF ile ilgili kurumlara tweet yağmuru başlatan Batmanlı taraftarlar saatler içinde twitter’da ülke gündemine oturdu. Lig tescillenmeden Nazilli-Bursa maçında şike iddialarının araştırılmasını isteyen taraftarlar, Petrolspor’un küme düşürülmemesi gerektiğine dikkat çektiler. Futbolseverler: “Nazilli-Bursa maçında futbol değil tam bir tiyatro oynandı. Youtube'den canlı verilen maç Petrolspor’un 2-0 yenik düştüğü sırada 10 dakika kesildi. Ayrıca kalan bölümde de maçın bitimine 30 dakika kalmasına rağmen iki takımın futbolcularının geri pasları ile Nazilli futbolcusunun Bursaspor teknik direktörü ile sohbeti net bir şekilde görülmesine rağmen TFF bu maçı neden incelemeye almıyor. Bu durumun takipçisi olacağız” dediler. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —